Sådan konfigureres en internetforbindelse, der deler en opkaldsrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Netværk og internetforbindelser' og dobbeltklik derefter på ikonet 'Netværksforbindelser'.

2.

Højreklik på ikonet til opkaldsmodem og vælg ' Ejendomme.' I dette nye vindue, der åbnes, skal du klikke på fanen 'Avanceret' for at få vist ICS-mulighederne.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computer' s internetforbindelse. 'Under dette afkrydsningsfelt skal du markere mærket' Opret en opkaldsforbindelse, når en computer på mit netværk forsøger at få adgang til internettet. 'Dette muliggør automatisk opkald hver gang en anden maskine på dit netværk ønsker at oprette forbindelse Klik på knappen 'OK'.

Klik på knappen 'Ja' på bekræftelsessiden. Genstart maskinen for at færdiggøre ICS-indstillingerne.

Internetforbindelse deling er en Microsoft-teknologi, der bruges på små hjem netværk. Du kan indstille en maskine til at være vært for en internetforbindelse, så modemet automatisk ringer ud hver gang en anden maskine ønsker at få adgang til internettet. Det betyder, at andre brugere på netværket ikke skal logge ind på maskinen og initialisere modemet, fordi Windows-operativsystemet gør det automatisk. Indstillinger for internetforbindelse (ICS) er konfigureret i dine netværksindstillinger.