Sådan får du tekstbeskeder fra en telefon på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til telefonens hovedmenu.

2.

Vælg meddelelsen under 'Besked'.

3.

Hvis du får beskedindstillinger, skal du vælge 'Tekstbesked' fra listen.

4.

Når du bliver bedt om at indtaste Modtagerens kontaktoplysninger ruller ned til email-feltet og bruger dit tastatur til at indtaste adressen.

5.

Brug tastaturet til at skrive din besked. Husk, at valg af 'T9' -alternativet vil få din telefon til at anbefale udfyldte ord, mens du skriver. For at slå denne funktionalitet fra, skal du vælge 'Abc' -alternativet, inden du begynder at skrive.

6.

Klik på send og meddelelsen vil blive leveret til modtagerens e-mailadresse.

Tips og advarsler

  • Når du er færdig med din tekst, er det en god ide at gemme emailadressen i din kontaktliste for at undgå at genindtaste samme information gentagne gange Du kan også sende beskeder til mobiltelefoner fra din e-mail-konto, selvom instruktionerne kan meget afhængigt af din e-mail-udbyder. På din skærm for e-mail-indstillinger søg efter Send sms eller Send beskeder til telefon. Du kan enten indtaste telefonen antal kontakter eller et nyt nummer.
  • Vores mobiltelefoner bliver mere og mere som vores personlige computere med øgede funktioner og funktionalitet. Foruden kameraer, alarmer og andre klokker og fløjter gør de fleste telefoner det nemt for dig at sende oplysninger fra din computer til din telefon og omvendt. Ved hjælp af en innovation, der kaldes SMS (Short Message Service), er denne proces ekstremt nem. Mens detaljerne varierer lidt fra telefon til telefon, er der et let sæt instruktioner for at få sms'er fra din telefon til din internet-e-mail-konto.