Sådan finder du min Linksys WPA-nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start en internetwebbrowsereksempel på en computer på dit netværk. Naviger til din router 's administration panel. Linksys router kan fås ved at navigere til 192.168.1.1.

2.

Indtast dit brugernavn og adgangskode til din router s administration panel i dialogboksen. Lad feltet brugernavn være tomt og indtast 'admin' som adgangskode, hvis du aldrig har nulstillet loginoplysningerne. Klik på knappen 'OK' for at logge ind.

3.

Klik på linket 'Trådløst' i øverste menulinje på det administrative navigationspanel for din router. Klik på linket 'Sikkerhed' i det trådløse styringspanel for at få adgang til sikkerhedsindstillingerne.

4.

Kontroller, at rullemenuen, der er mærket 'Sikkerhedsmodus', er på en WPA-indstilling . Find WPA Shared Key indtastningsfeltet og kopier nøglen som den vises i boksen. Hold din WPA-nøgle på et sikkert sted til senere henvisning til at give andre brugere adgang til dit netværk.

Din Linksys WPA-nøgle styrer adgangen til dit trådløse netværk, når du konfigurerer det for at bruge WPA-kryptering. At have din WPA-nøgle tilgængelig er nødvendig, hvis du vil oprette en netværksforbindelse til en computer på dit netværk. WPA-nøglen skal indtastes på hver computer, der logger ind på dit netværk, når den første forbindelse til den pågældende computer er etableret. Du kan få adgang til WPA-nøglen i din router 's administration panel ved hjælp af din internetbrowser.