Anvendes til en Wireles-G Game Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Wireless-G Gaming Adapter er en lille netværksenhed, der gør det muligt for ethvert Ethernet-kompatibelt apparat at oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Selvom enheden primært er rettet mod spillere med det formål at blive brugt på spillekonsoller, vil den arbejde på ethvert stykke hardware, der har en Ethernet-port. Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med at bruge Wireless-G Gaming Adapter.

Blu Ray-afspillere

De fleste Blu Ray-afspillere er i stand til firmwareopdateringer og streaming af videoindhold. For at få adgang til disse funktioner skal du først forbinde Blu Ray-afspilleren til dit netværk. Du kan tilslutte en Wireless-G Gaming Adapter, der er programmeret med dine netværksindstillinger, til Ethernet-porten på Blu Ray-afspilleren. Dette vil gøre det muligt for Blu Ray-afspilleren at gå ud over det fysiske Blu Ray-medium og streame off vælg videotjenester som Netflix eller Amazon on Demand (afhængigt af afspilleren.)

Ældre spillekonsoller

I modsætning til moderne konsoller, der understøtter Wi-Fi ud af kassen blev ældre videospilkonsoller som Playstation 2 og den originale Xbox kun bundtet med en Ethernet-port. Du kan konfigurere Wireless-G Gaming Adapter til at arbejde sammen med disse konsoller, hvilket giver spilleren adgang til populære funktioner som online matchmaking og downloadbart indhold. Wireless-G Gaming Adapter kan overføre data med hastigheder på op til 11 Mbps (op til 54 Mbps, når den er tilsluttet en Wireless-G router), hvilket gør den til en ideel løsning til trådløs spil.

Computere

Wireless -G Gaming Adapter vil også fungere på bærbare computere og stationære computere, der ikke har trådløse kort installeret. Du skal blot konfigurere Wireless-G Gaming Adapter med dine netværksindstillinger, tilslutte computeren via et Ethernet-kabel og bruge internettet som normalt ville. Du kan drage fuld fordel af højhastighedsforbindelsen, når du uploader filer (f.eks. film eller lyd), spiller spil eller ser streaming video.