Sådan forbedres en trådløs tastatursignal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Routerplacering og antenne

1.

Flyt din router til en central placering i dit hjem. Gør dette kun, hvis du har routeren nær en væg i dit hjem, der kan svække signaler, når du flytter dit tastatur til andre dele af huset. Sæt routeren på et centralt sted, hvor det ikke kommer i vejen eller blive banket over.

2.

Fjern alle metalgenstande nær din router. Metal skaber interferens på en routerens antenne.

Køb en en-retnings antenne med høj forstærkning, hvis du bruger en fler-retningsantenne placeret imod væggen. En-retnings antenner arbejder mest målrettet mod en bestemt del af dit hjem, hvor du bruger mest tid med dit tastatur. Multiregionale antenner kan spilde det meste af det signal, der går gennem en ydervæg.

Valg

1.

Køb en trådløs USB-netværksadapter, der hjælper med at forbedre signalet fra dit tastatur til routeren. Find en med en ekstern antenne, der grundlæggende fungerer som en router til den anden router. Dette kan forbedre signalkvaliteten eksponentielt.

2.

Se på at købe en trådløs repeater, der kan hjælpe relæsignaler lettere rundt i dit hjem. Disse ligner en router, men nogle gange er mindre i størrelse.

3.

Skift kanal el på din trådløse router. Kanaler 1, 6 og 11 er de mest almindelige og klareste kanaler i USA. Prøv de andre kanaler omkring dem, når sjældent 1, 6 og 11 ikke er så klare som sædvanligt. Dit tastatur konfigureres automatisk til den kanal du vælger.

4.

Opdater din router firmware ved at gå til webstedet for det mærke du har købt. De har opdateringer til rådighed der er nemme at downloade.

5.

Opdater en netværksadapter, der fungerer sammen med Windows XP ved at gå til Windows 'Opdater websted, klikke på' Brugerdefineret 'og find opdateringen i deres opdateringsliste. Klik på' Start 'menuen,' Alle programmer ',' Windows Update 'og derefter' Check for Opdateringer 'for at få din netværksadapter opdateret.

Tips og advarsler

  • Det er bedst at holde alt andet trådløst udstyr væk fra routeren eller tastaturet, hvis den bruger den almindelige 2,4 GHz-frekvens, der anvendes på routere. Køb kun trådløs teknologi, der bruger frekvenser på 5,8 GHz eller 900 MHz.
  • Mens det generelt er dyrere, overveje at opgradere til det trådløse 802.11g-netværk, som nyere routere og netværksadaptere bruger. Dette er beslægtet med opgradering fra opkald til internettet til højhastigheds internet. Tidligere brugte det fleste trådløse udstyr 802.11b-netværket. Selvom du betaler mere for 802.11g, kan du bruge dit tastatur overalt omkring dit hus med få udfald i signalkvalitet.
  • Så nyttig som trådløs teknologi er, at der kommer en tid, når det trådløse tastatur du bruger, vil opleve nogle signalproblemer. Dette har stort set at gøre med hvor du er i forhold til den router, du har i dit hjem. Men der er ting, der kan gøres for at skabe en perfekt balance mellem routeren og dit trådløse udstyr, så du ikke får et svagere signal eller taber signalet helt.