Sådan forbinder du min Apple Notebook til internettet ved hjælp af et lufthavnskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på AirPort-ikonet øverst til højre på skærmen.

2.

Sørg for, at AirPort er tændt. Den aktuelle status for AirPort vises i menuen. Hvis den ikke er tændt, skal du klikke på den indstilling, der siger 'Slå AirPort On.'

3.

Se listen over tilgængelige netværk, der skal oprette forbindelse til. Klik på dit ønskede netværk og indtast et kodeord, hvis du bliver bedt om det. Hvis der ikke er nogen netværk, skal du prøve at flytte til en anden placering. Du skal normalt være inden for 150 meter fra netværkskilden for at hente et signal.

Apple AirPort-kortet giver Apple-computere adgang til internettet med en trådløs forbindelse. Denne praktiske funktion sætter en stopper for de begrænsninger, som internetforbindelseskabler en gang sætter på bærbare computere. Uanset om du er på dit kontor, en boghandel, en kaffebar eller en restaurant, vil du sandsynligvis finde et internetnetværk til at oprette forbindelse til. Dette er fantastisk til studerende og forretningsfolk, der ikke ønsker at være begrænset til ét rum, mens de gør deres arbejde. Tilslutning til internettet med et AirPort-kort tager kun et par klik med musen.