Sådan deaktiveres Netgear Firewalls

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser, og skriv IP-adressen til routeren i navigationstekstboksen. Standard IP-adresserne til Netgear er 192.168.0.1 og 192.168.1.1 afhængigt af din model.

2.

Indtast administratorens brugernavn og adgangskode for at få adgang til konfigurationskonsollen Standardoplysningerne er et brugernavn på 'admin', og adgangskoden er 'adgangskode'.

3.

Klik på fanen 'Sikkerhed' i hovedkonsolvinduet, der viser efter at dine legitimationsoplysninger er indtastet. Klik på linket 'Regler' i dette skærmbillede.

4.

Indtast et nyt regelnavn kaldet 'ANY' i afsnittet Indgående tjenester. drop-down mærket 'Action', vælg 'Allow always.' Marker afkrydsningsfeltet 'Enabled.'

5.

Klik på knappen 'Gem', og luk webbrowseren. Du har nu deaktiveret firewall'en til Netgear-routeren.

Tips og advarsler

  • Deaktiverer Netgear-firewallindstillingerne en sikkerhedsrisiko for interne pc'er. den enkelte computer har sin egen firewall og antivirusprogram installeret, hvis du vælger at deaktivere routerens konfigurationer.
  • Netgear er en routerproducent, der producerer enheder til hjemme- og kontorbrugere. Routeren leveres med standardindstillinger, som blokerer al ekstern trafik til det interne netværk. I sjældne tilfælde kan administratoren muligvis tillade udenrigstrafik at komme ind i det interne netværk. For effektivt at deaktivere disse firewallindstillinger skal administratoren konfigurere regler i routers konsol. Når de er konfigureret, kan brugere fra internettet få adgang til computere på det lokale netværk.