Hvordan får jeg en router op til min computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Saml hvad du har brug for

Sørg for, at du har en fungerende bredbåndsforbindelse til internettet, det korrekte modem, din router (og enhver software, der fulgte med den), en strømforsyning og mindst to ethernetkabler. Tilføj et ethernet-kabel til enhver ekstra computer eller enhed, som du gerne vil oprette forbindelse til routeren via en kablet forbindelse.

Før du begynder, bør du også vide, om du har en statisk eller dynamisk IP-adresse; Du kan finde ud af dette fra din internetudbyder. Ifølge OnlineComputerTips.com skal du indtaste den i din router s indstillinger, når den er tilsluttet, men de fleste bredbåndsforbindelser er dynamiske og bør ikke påvirke din installation.

Indstilling tilslut forbindelsen

Sluk for din computer og modem. Hvis din computer er tilsluttet modemet, skal du tage det ethernet-kabel, der forbinder dem, til. Brug et af dine Ethernet-kabler, og tilslut modemet til routerens indgangsstik. det andet ethernet-kabel til en af ​​routernes udgange (der er normalt mindst fire) og ind i din computers Ethernet jack.

Kontrol af din forbindelse

Slut routeren til strømkilden, og tænd for din router, modem og computer. Modemet vil sandsynligvis få indikatorer for internet og ethernet. Når begge er tændt, er routeren korrekt forbundet til internettet. Åbn din internetbrowser på din computer og prøv at få adgang til internettet. så er alt korrekt forbundet.

Ekstra tips

Hvis din router kom med software, skal du følge instruktionerne for at installere den. Se vejledningen til din router for at få oplysninger om konfiguration af den til trådløse forbindelser eller til fejlfindingstips, hvis forbindelsen ikke virker. Kontakt din routerproducents tekniske supportlinje for mere specifik hjælp, hvis det er nødvendigt. En router er en fantastisk måde at forbinde flere computere til internettet, enten med ledninger eller trådløse forbindelser. Hvis du har en enkelt computer tilsluttet til internettet via en bredbåndsforbindelse, er det grundlæggende at sætte nogle ethernetkabler til og fra modemet ved at tilføje en router.