Hvordan tilføjer jeg en anden e-mail-adresse til Hotmail?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Email Server Referencer

Kontakt e-mail-udbyderen af ​​den tredjeparts e-mail-konto, du gerne vil føje til din Hotmail-konto, for at finde ud af, hvad dens e-mail-serveroplysninger er. Dette er vigtigt for at sikre, at du konfigurerer og tilføjer e-mail-kontoen korrekt til din Hotmail-konto.

Hvis e-mailudbyderen har en hjemmeside, skal du tjekke den for at få oplysninger om, hvordan du konfigurerer e-mail-adressen til POP3-adgang. Det er nyttigt at tjekke på e-mail-udbyderens websted, fordi de fleste udbydere tilbyder disse oplysninger på deres hjemmesider - og det kan spare tid, i modsætning til at kontakte tjenesteudbyderen direkte.

Tilføj e-mail-konto

Log ind på din Windows Live Hotmail-konto og klik på linket 'Tilføj en e-mail-konto' i venstre side under 'Administrer mapper.' Ved at klikke på linket 'Tilføj en email-konto' kan du tilføje en tredjeparts-email til din Windows Live Hotmail-konto.

Indtast adressen og adgangskoden til den tredjeparts e-mail-konto, du forsøger at tilføje til din Windows Live Hotmail-konto i henholdsvis felterne 'E-mail-adresse' og 'Password' og klik derefter på 'Næste'. Dette gør det muligt for Windows Live Hotmail at få adgang til tredjeparts e-mail-konto ved hjælp af de angivne referencer.

Afhængigt af typen af ​​e-mail-konto, du forsøger at tilføje, kan Windows Live Hotmail eller Kan ikke automatisk tilføje e-mail-kontoen. Hvis Windows Live Hotmail kan automatisk Konfigurere tredjepartskonfigurationen matisk. Kontoen konfigureres uden at du behøver at indtaste yderligere oplysninger.

Men hvis Windows Live Hotmail ikke kan konfigurere kontoen automatisk, skal du indtaste de specifikke e-mail-serveroplysninger, som din e-mailudbyder har leveret, som f.eks. indgående og udgående e-mail-serveradresse og portnumre i 'Indkommende mail server 'og' Port 'felter. Indtastning af disse oplysninger er vigtig, fordi det tillader, at Windows Live Hotmail får adgang til dine e-mail-udbyderes servere korrekt.

Klik på 'Næste' for at vælge, om du vil have Windows Live Hotmail til at oprette en ny mappe til den nyligt tilføjede e-mail-konto, eller hvis du vil have Windows Live Hotmail til at sende alle e-mail-meddelelser fra kontoen direkte til din indbakke Dette er mulighed er vigtigt, fordi det hjælper dig med at organisere, hvordan du sender og modtager e-mails. Vælg en af ​​disse to muligheder og klik på 'Gem' knappen. Du har tilføjet en e-mail-adresse til Windows Live Hotmail. Tilføjelse af en anden e-mail til Windows Live Hotmail involverer konfigurationen af ​​en tredjeparts e-mail-konto i Windows Live Hotmail ved hjælp af Post Office Protocol 3 (POP3). Tilføjelse af en tredjeparts e-mail-konto til Windows Live Hotmail er en fantastisk måde for pc-brugere med flere konti at administrere og centralisere brugen af ​​deres e-mail-konti. Linket 'Tilføj en email-konto' i Hotmail bruges til at tilføje en anden e-mail-adresse.