Kan du finde en person med en IP-adresse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

Teknisk kunne en person spore placeringen af ​​et individ alene baseret på en IP-adresse alene, men han ville løbe ind i administrative hindringer hos internetudbyderen, der servicerer IP-adressen - som sandsynligvis ikke vil afsløre Sådanne følsomme oplysninger uden god grund.

Funktioner

Ved hjælp af en tjeneste som ARIN WHOIS Database Search afslører kontaktoplysningerne for værten eller internetudbyderen, der tjener en bestemt IP-adresse, som i det mindste fortæller en efterforsker, hvor man skal starte når der søges efter IP-adresseoplysninger.

Overvejelser

Selvom en person erhverver en persons IP-adresse, identificerer det ikke altid en bestemt bruger. Computere, der er tilsluttet en router, er skjult bag routeren IP-adresse.

Indhentning af en domæne

De fleste internetudbydere kræver, at en juridisk myndighed leverer en dag, inden udbyderen frigiver adressen, der er knyttet til en bestemt IP-adresse (Se Referencer 3).

Tips

Brugere med direkte, altid- Ved forbindelse til internettet kan det være muligt at skjule en computers IP-adresse bag en firewall eller internet proxy (tredjepartsserver). En hacker, der kender en statisk IP-adresse, kan dedikere angreb til den pågældende computer, indtil IP-adressen nulstilles (Se Referencer 3). IP-adresser er i det væsentlige et nummer, der identificerer en maskine, der er tilsluttet internettet. Desværre er det usandsynligt, at det bare er at kigge på adressen på en computer, bare ved at kende en IP-adresse.