Linksys Wireless Card Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Generelle brugsoplysninger

Linksys trådløse kort giver dig mulighed for at nyde bekvemmeligheden ved en internetforbindelse uden ledninger eller kabler. Du kan arbejde hvor som helst i dit hjem og oprette forbindelse til de fleste netværk. Du kan gennemse internettet og få adgang til netværksenheder, f.eks. Printere, lagerenheder eller andre computere.

Kontroller drivere

Et Linksys trådløse kort kan muligvis opstå problemer, hvis de korrekte drivere til kortet ikke er installeret på din computer. Opdaterede drivere til det trådløse kort hjælper med at forbedre dets ydeevne. Vælg de rigtige drivere til dit trådløse kort ved at besøge fabrikantens websted. Linksys viser de nyeste driverversioner, der er tilgængelige, når du indtaster modelnummeret til dit trådløse kort på Linksys websitet s søgefelt , hvor den derefter kan downloades.

Overvej kompatibiliteten

Et kompatibilitetsproblem kan medføre, at et Linksys trådløse kort vises problematisk. Hvis du f.eks. Bruger en nyere og hurtigere router med et ældre kort, kan routeren muligvis ikke genkende kortets hastighed, hvilket kan få en netværksforbindelse til at køre langsommere. Køb en router, der er kompatibel med din Linksys trådløse korts specifikationer. En god router vil være i stand til at understøtte alle typer trådløse kort, der bruger teknologi i 802.11-standarden.

Kontroller forbindelsen

Når du forsøger at oprette forbindelse til et adgangspunkt, der ikke er kompatibelt med Linksys trådløse kort , har du svært ved at etablere adgang. Hvis kortet er konfigureret forkert, eller hvis indstillingerne er forkerte, vil dette også medføre et forbindelsesproblem.

Hvis din internetudbyder oplever tekniske problemer, kan du finde det Det er svært at logge på internettet ved hjælp af det trådløse kort. Da dette ikke er problem med kortet, skal det dog være i funktionsdygtig rækkefølge, når stabil internettjeneste er genoprettet.

En endelig fejlfindingstip

Test Linksys trådløse kort på en anden computer for at se, om det fungerer korrekt på den ene. Hvis det trådløse kort fungerer fint i en anden computer, ved du, at problemet er et uforenelighedsproblem med kortet og den oprindelige computer. Linksys trådløse kort er normalt pålidelige, men hvis dit trådløse kort holder op med at fungere eller funktionsfejl, kan det være nødvendigt at udskifte kortet ved hjælp af en række fejlfindingstrin, men det kan være nødvendigt at udskifte kortet, men inden du beslutter dig for at købe en ny en, udelukker ikke muligheden for at få kortet til at fungere igen.