Sådan fejlfindes Netgear Wireless Modem til pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at kablerne er korrekt tilsluttet. Sørg for, at du har et kabel, der forbinder din internetkilde med dit trådløse modem (kabel eller Ethernet).

2.

Nulstil fabriksindstillingerne på dit Netgear trådløse modem, hvis alle Lysdioder lyser, og du kan ikke forbinde din pc til internettet. Der skal være en lille nulstilling på modemets bagside. Brug en knap til at holde denne knap nede og nulstil dit modem.

3.

Test LAN-stien til din gateway, hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet. Dette betyder simpelthen, at du tester, om computeren kommunikerer med Netgear trådløse modem. For at gøre dette skal du klikke på 'Start u0026 gt; Kør' og indtaste 'ping 192.168.0.1'. Hvis dit modem ikke er konfigureret korrekt, vil du modtage en meddelelse, der siger 'Anmodning udløbet.'

4.

Kontroller, at du har indtastet det korrekte kodeord, der er indtastet på din computer når du forsøger at oprette forbindelse til internettet. Klik på netværksindstillingerne i nederste højre hjørne af din pc. Dette vil give dig mulighed for at oprette forbindelse til og indtaste et kodeord til dit netværk.

5.

Genstart både din computer og dit trådløse modem. Nogle gange kan genstart af begge enheder løse usynlige problemer.

Tips og advarsler

  • Angiv altid et kodeord på dit trådløse netværk, så andre ikke kan deltage i dit netværk.
  • Netgear er et elektronikfirma, der producerer forskellige netværksløsninger. Netgears mest almindelige produkt er den trådløse router. Dette er en enhed, der kommunikerer med et modem og sender et trådløst signal til at forbinde din computer til internettet. Netgear producerer også et trådløst modem. Dette er en enhed, der kombinerer funktionaliteten af ​​en trådløs router og modem.Den computer skal kommunikere med det trådløse modem for at oprette forbindelse til internettet.Der kan være nogle problemer, du kan opleve at oprette eller tilslutte dit Netgear trådløse modem til din pc. Du kan følge et par fejlfindingstrin, som kan løse disse problemer.