Sådan forbinder du 2 computermodemer i forskellige rum

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af modem

1.

Installer trådløse netværkskort i begge computere ved at følge installationsvejledningen til det eller de specifikke kort (er), du har købt.

p> 2.

Slut din trådløse router til væggen, og følg de oprindelige installationsinstruktioner for din model ved at følge instruktionerne i brugsanvisningen for at oprette et grundlæggende trådløst netværk.

3.

Opret forbindelse til netværket ved at højreklikke på ikonet for trådløst netværk i nederste højre hjørne af skærmen. Dette ser ud til at være en computer med radiobølger, der rager udad.

4.

Vælg indstillingen 'Se ledige trådløse netværk.' Du vil se det netværk, du oprettede opført på skærmen. Vælg det netværk og tryk på knappen 'Connect'.

5.

Gentag proceduren på den anden computer.

6.

Genstart begge computere for at fuldføre deres forbindelse til netværket. Du er nu forbundet til den anden computer via din trådløse router.

Tilslutning af to computere med modemer placeret i forskellige lokaler plejede at være en forholdsvis vanskelig opgave, hvilket kræver, at uendelige Ethernet-ledninger strækker sig gennem husene i dit hjem. Heldigvis er det ikke længere et problem med fremkomsten af ​​trådløse netværk. Oprettelse af et simpelt trådløst netværk gør det muligt at forbinde computere, der er placeret langt fra hinanden med hinanden med et minimum af muss og travlhed.