Sådan netværk med NIC-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et netværkskort (NIC) i hver computer, du vil netværk. Hver NIC skal med installationsvejledninger, da de kan variere afhængigt af NIC's fabrik og model.

2.

Slut din netværksrouter eller skifte til en stikkontakt for strøm og følg alle installationsanvisninger fra producenten.

3. Brug et Ethernet-kabel til at forbinde hver computers NIC til routeren eller switchen. Hvis du bruger en router, sørg for ikke at forbinde NIC'en til routeren 's' WAN 'eller' Internet 'porten. Dine computere skal genkende netværket og kunne kommunikere.

4.

Aktiver fil og / eller printerdeling på hver computer. Dette vil give dig mulighed for at gøre brug af disse tjenester fra enhver anden computer på netværket.

Tips og advarsler

  • Følg altid producentens anvisninger nøje.
  • Tag altid stikket ud af elektroniske enheder, før du åbner dem.
  • Har din familie mange computere - måske endda en for hver person? Har du brug for at bruge tid på at flytte filer frem og tilbage på USB-drev for blot at udskrive tingene? Hvis det er tilfældet, kan et hjemmenetværk gøre dit liv lettere. Det lader dig hurtigt overføre filer fra computer til computer, bruge den samme printer fra alle dine computere og dele din internetforbindelse. Opsætning af et hjemmenetværk er billigt og nemt.