Sådan tilslutter du et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Figur, hvilken router du skal bruge, og efter at have købt den, bestemmer, hvor du vil have det i dit hus. Du kan sætte din router væk fra enhver computer, hvis du ønsker det.

2.

Åbn din router og brug den medfølgende cd-rom til at starte installationen af ​​styringssoftwaren på en af ​​dine computere med trådløs forbindelse kapacitet. Du fjerner internetkablet fra din computer og sætter det i bunden af ​​din router. Hvis du installerer softwaren på et skrivebord uden trådløs forbindelse, skal du blot slutte en ethernet-kabel fra bagsiden af ​​en af ​​routerportene til din computer. < /p>

3.

Nu vil du løbe gennem softwarens valgmuligheder og vælge, hvordan du konfigurerer dit netværk, alt fra dets navn til, om du vil have adgangskoden bevogtet. 'har konfigureret softwaren din router vil være i gang.

4.

Nu kan du tilslutte en trådløs enhed til din router fra det praktiske trådløse internet. Hvis du har valgt at kodeordbeskytte din forbindelse, skal du indtaste adgangskoden én gang på hver enhed, når du forbinder dem med routeren. Ellers på et gratis netværk er det så enkelt som at trykke på forbindelse.

5.

Når du har alle computere og enheder på dit netværk, kan du opsætte netværket ved at åbne porte via routerindstillingerne, er hver anden forskellig, så kontakt din manual, hvis du har problemer. Hvis du bruger nyere moderne operativsystemer som Vista eller 7 eller Tiger, vil disse computere automatisk registrere andre computere eller spilstationer på samme netværk og få software til at guide Du synkroniserer dem hver især.

6. Når du synkroniserer computere og telefoner og spillekonsoller sammen, kan du vælge, hvilke filer der skal deles, og hvilke filer der skal gemmes. Når din indstillinger bekræftes, skal du bare huske på at ved at slukke et system eller lade det være dvaletilstand / søvn vil fjerne det fra det trådløse netværk. Med denne synkroniseringsopsætning kan du få adgang til oplysninger fra hvor som helst i dit hus, det er s bare så nemt. Nyd!

Venter på at gå trådløst til dit hjem eller forretning? Hvorfor vente længere, router s idag er meget lettere end du tror at konfigurere og installere. Don 't betale disse virksomheder hundredvis af dollars for at gøre det for dig. Disse netværk tager 5 minutter af din tid til at konfigurere dig selv og tilpasse den måde, du vil have den til at tilpasse, ikke som en virksomhed gør det med deres software og låser det op.