Sådan netværk med en anden HP-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktivér den trådløse adapter på din bærbare computer ved at vende den trådløse switch 'til'. Den trådløse switch vil være placeret på maskinens side, forside eller bagside, afhængigt af modellen. Gør det samme med den anden bærbare pc.

2.

Brug en af ​​computerne til at navigere til siden med det trådløse netværk, ved at klikke på ikonet for det trådløse netværk nederst til højre hjørne af siden. Højreklik på ikonet og vælg muligheden for at 'Se ledige trådløse netværk.'

3.

Vælg dit netværk fra listen, der vises, dobbeltklik på den for at forbinde din computer til netværket. Indtast dit netværks-id og adgangskode, hvis det er nødvendigt.

4.

Gentag trin 3 og 4 på din anden HP-bærbar computer for at fuldføre forbindelsesproceduren.

5 .

Gå til fanen 'Netværk' eller 'Netværkssteder' i menuen 'Start' for at få vist andre computere, der er tilsluttet netværket.

6.

Hvis du ikke kan se den anden computer, skal du kontrollere, at du er i samme arbejdsgruppe ved at højreklikke på fanen 'Denne computer' ved at vælge 'Egenskaber' og derefter rulle ned, indtil du finder arbejdsgruppenavnet under 'Computernavn '-fanen.

Brug knappen' Skift 'for at gøre det, så de to computere er i samme arbejdsgruppe, hvis de ikke er i samme arbejdsgruppe, selvom de burde være, hvis du aldrig har ændret noget relateret til computerens netværksfunktioner.

Netværk af to HP bærbare computere sammen på tværs af dit hjemmenetværk giver dig mulighed for at spille spil, bytte filer og dele dokumenter mellem dine computere, udover at dele en internetforbindelse. Da HP laptops indeholder trådløse netværkskort, har du den ekstra bekvemmelighed ved at oprette et trådløst netværk, der frigør dig til at udføre dine computerbaserede opgaver fra ethvert værelse i huset.