Sådan opretter du forbindelse til en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til startmenuen, klik på alle programmer, tilbehør og derefter ekstern desktop-forbindelse.

2.

Indtast IP protokollen) adresse på den computer, du ønsker at oprette forbindelse til, og klik derefter på Opret forbindelse.

3.

Det vil enten frembringe et vindue med en loginskærm, hvor du blot indtaster login oplysninger om din konto eller en fejlmeddelelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du kontrollere, at computeren er konfigureret til fjernskrivebord Få adgang til eller kontakt din systemadministrator.
  • Dette påvirker filer på computeren!
  • Når du opretter forbindelse til computeren, og en anden bruger logges på ved hjælp af et andet brugernavn, så logger du på ind med det vil logge dem af at miste alle deres data.
  • Hvis du bruger den samme bruger, låser den deres computer.
  • Har du nogensinde vendt tilbage til dit hus fra arbejde på kontoret og indset, at du har en rapport i morgen, og du har glemt din power point-fil på din computer? Nå, før du kommer i din bil og kører helt tilbage til kontoret, så du kan gå og hente den fil og derefter bringe den hjem til arbejde på det, skal du bruge denne metode til forbindelse til en computer over internettet bruger software, der findes på alle computere med windows og vista. Alt du behøver er IP-adressen på den computer, du vil tale med, og en internetforbindelse for at gøre dette.