Sådan eksporterer du Youtube-videoer til computeren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det allerførste skridt du skal gøre er at downloade du down down loader, som du kan finde på download.com. Så fortsæt og søg efter din down down loader. Jeg vil også anbefale at installere hurtige tider, så fortsæt og installer hurtige tider også.

2.

Når du har installeret hurtige tider. Og når du har nået dig down-loader og har installeret på din computer, skal du få et opsætningsikon til din down-down loader. Gå videre og start opsætningsguiden ved at trykke på opsætningsikonet. Guiden vil derefter køre dig smidt installationen, som skal være ret enkel.

3.

Når du har installeret begge programmer, skal du være klar til at begynde at søge efter dine yndlingsvideoer. Så fortsæt og start med at søge på din tube for din yndlingsvideo. Når du har placeret din yndlingsvideo, skal du nu åbne røret og downloade og kopiere embedkoden. Når du har kopieret det, skal du gå videre og trykke på Gem og sæt en destination for videoen, og din computer vil begynde at downloade videoen. Computeren fortæller automatisk, hvornår det er færdigt at downloade videoen. Du kan downloade så mange videoer som du vil, afhængigt af din computers hastighed.

Tips og advarsler

  • Et godt tip at huske på er at have hurtige tider installeret, fordi de fleste videoer afspilles på hurtige tider.
  • Eksportere videoer til din computer er en god måde at få dine yndlingsvideoer på, som du ser på din tube. Ved at gemme dem i din computer kan du lave et bibliotek med alle videoer, du elsker at se. Du kan gemme dem på din computer, eller hvis du ikke vil bruge plads på din computer, kan du også gemme dem på et eksternt drev. Filmfiler optager plads, så stort set jo mere plads på harddisken, desto flere film eller tv-shows Du kan downloade.