Sådan får du en landlig internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Udforskning af landlige internetindstillinger

1.

Find dine tilgængelige serviceindstillinger. Kontakt din lokale telefonudbyder og din nærmeste kabeludbyder. Hvis ingen af ​​dem tilbyder internetadgang, så kig på satellit-internet, dial-up internet eller find en landsdækkende trådløs internetudbyder.

2.

Begræns dine muligheder. Dial-up Internet er den langsomste og mindst ønskelige mulighed, men det er også billigt og let tilgængeligt. Alt du behøver er en fastnetelefon for at få det til at fungere. Et par landdistrikter har små uafhængige internetudbydere, der fokuserer på at gøre trådløs internetadgang tilgængelig. Satellit Internet er en anden fælles mulighed for bredbånd i fjerntliggende områder.

3.

Overvej satellitinternet. Mens satellit ikke er så hurtigt som nogle af de hurtigere DSL- og kabelforbindelser i byområder, har det den fordel at være i stand til at nå områder, der ikke serviceres af andre udbydere. Månedlige gebyrer kan starte omkring $50, med en ekstra startpris til parabolantenne, netværkshardware og installation.

4.

Tilmeld dig en service. Når du har valgt din bedste løsning med hensyn til tilgængelighed, pris og internethastighed, underskrive op med din nye tjenesteudbyder, skal du tilslutte din computer og starte surfing.

Tips og advarsler

  • Dial-up Internet kan stadig være nyttigt for brugere i landdistrikterne
  • Trådløse internettjenester kan begrænses til steder, der har en synsvinkel på et trådløst tårn.
  • Satellit tjenester kan undertiden lide af latens, der nedsætter internethastighederne. Læs kundeanmeldelser før du forpligter dig til en kontrakt.
  • Mens bredbåndsinternet er let tilgængeligt i byer, er der stadig en digital digital opdeling på landdistrikterne, hvor kabel og DSL ikke kommer. For landmænd og erhvervslivet er det lige så vigtigt at komme online lige så vigtigt som for deres bybeboede kolleger.