Sådan forbinder du en computer til en anden for at spille et spil

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Til Windows

1.

Slut routeren til væggen, og tilslut begge computere til Ethernet-portene på bagsiden af ​​routeren. Den anden ende af kablerne skal fastgøres til netværkskortene på computeren, der er placeret på bagsiden af ​​maskinen. Genstart begge maskiner, og du skal se lysene blinke op på routeren og ved siden af ​​netværkskortene på begge maskiner og signalere at de kommunikerer.

2.

Naviger til 'Netværks- og delingscenter' på en af ​​computererne ved at klikke på 'Start' -menuen og derefter på 'Kontrolpanel'. Når du er der, skal du klikke på indstillingen 'Opsætning af forbindelse eller netværk'. Følg vejledningen på skærmen og indtast de nødvendige oplysninger afhængigt af dine computere for at fuldføre processen. Når installationsprocessen beder om arbejdsgruppens navn, skal du lade det være som standard, som også skal være 'Arbejdsgruppe.'

3.

Få adgang til 'Netværks- og delingscenter' på anden computer. Vælg indstillingen 'Connect to a Network.' Følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, og sørg for, at indstillingen for arbejdsgruppe svarer til den anden computers computer: 'Arbejdsgruppe.'

4.

Genstart begge maskiner igen og Upload dit valg valg.

Til Mac

1.

Slut Ethernet-portene på begge Mac'er sammen med et Ethernet-kabel, som er et kabel bruges til at forbinde to computere sammen uden en mellemliggende router.

2.

Start AppleTalk-programmet (tilgængeligt via hovedmenuen Apple) på begge computere og vælg derefter 'Ethernet' som havnen.

3.

Genstart begge computere for at fuldføre forbindelsen, og læg derefter op på dit valg.

Oprettelse af et lokalt lokalnetværk (LAN) kan være en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag på, så du kan spille konkurrencedygtige spil mod dine venner fra dit eget hjem. Selvom opsætning af et LAN plejede at være svært, gør nye versioner af Windows og Mac-operativsystemer det ret let. Alt du behøver er en router, et par Ethernet-kabler og omkring 30 minutter af din tid.