Sådan tilslutter du mit trådløse modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit trådløse modem er tilsluttet en stikkontakt. Inkluderet i emballagen med dit trådløse modem er en vekselstrømsadapter. Tilslut den ene ende af vekselstrømsadapteren til 'POWER' -indgangen på bagsiden af ​​modemet og den anden til en stikkontakt.

2.

Slut den ene ende af et koaksialkabel ind i internetstikket i din væg. Den cirkulære metalplade på enden af ​​koaksialkablet skruer direkte på internetstikket.

3.

Tilslut den anden ende af koaksialkablet til 'IN' -stikket på tilbage på dit trådløse modem. Som med internettet vægstikket skruer metalets ende af kablet direkte på stikket.

4.

Slut dit trådløse modem til en computer ved hjælp af et ethernet-kabel. Den ene ende af kablet går ind i 'OUT' -indgangen på bagsiden af ​​modemet, mens den anden ende går ind i en ethernet-port på dit skrivebord eller en bærbar computer. Når du har gjort dette, er dit trådløse modem tilsluttet korrekt og vil udsende din internetforbindelse ud i lokalet, der skal åbnes af alle kompatible enheder.

Et trådløst computermodem er en elektronisk enhed, der tager imod signaler modtaget fra internettet og sender dem 'over luften' som en radio. Disse signaler kan derefter åbnes af enhver trådløst netværkskompatibel enhed, der gør det muligt for denne enhed at få adgang til internettet. Hvis et trådløst computermodem fungerer korrekt, skal du konfigurere det korrekt i forbindelse med din eksisterende internetforbindelse.