Sådan finder du en billig brugt server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Den første ting at overveje, når man leder efter en billig brugt server, er hvad dine behov er. Hvis du udvider en nuværende opsætning, skal du sørge for, at den brugte server er kompatibel med dit eksisterende netværk. Det er ligegyldigt hvor billig den anvendte server er, hvis den ikke tjener dens formål (ingen ordsprog er beregnet).

2.

Når man leder efter en billig brugt serverkontrol med serverproducenten af ​​dit nuværende system. Ofte virksomheder som Dell og Sun vil have ældre modeller, der aldrig solgt eller blev handlet ind til opgraderinger. Typisk vil disse servere blive renoveret til fabriksspecifikationer.

3.

Et andet sted at kigge efter billige brugte servere er online brugt it-forhandlere. Disse forhandlere vil have servere, der kunne have været handlet i (nyt eller brugt) eller komme ud af en lejekontrakt (nogle gange så lidt som tre måneder). Nogle online brugte it-forhandlere er Vibrant.com, ASAServers.com og ServerWorlds.com.

4.

Nogle gange vil offentlige auktioner have billige brugte servere. Meget ofte (måske for ofte) vil offentlige organisationer købe bulkmængder af servere og finde ud af, at de ikke behøver dem alle. De vil likvide disse helt nye (og knap brugte) servere ved offentlige auktioner til meget billige priser. < /p>

5.

Som et sidste sted for at tjekke dig, kan du henvende dig til eBay eller andre online-auktionssites. Selvom du muligvis kan finde gode tilbud, kommer disse websteder med meget begrænset forbrugerbeskyttelse så pas på alt, hvad der kan være for godt til at være sandt.

Tips og advarsler

  • Fordi der altid er mennesker, der søger at 'trække en over' sørg for at du gør din due diligence, når du handler med en anonym onlineforhandler.
  • Husk altid, at hvis en aftale lyder for godt til at være sandt, er det sikkert.
  • Brugte servere er en fantastisk måde at spare på dit it-budget, og med teknologien ekspanderende eksponentielt anvendte servere er næsten lige så gode som helt nye. For ikke at nævne det, er det lettere end nogensinde at finde en billig brugt server på grund af omkostningerne ved teknologien. Så uanset om du lige er begyndt, eller hvis du forsøger at udvide dit netværk, vil de følgende tips hjælpe dig med at finde en billig server.