Sådan Reset et Netopia Router Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Drej din router over, så du kigger på undersiden af ​​enheden med forsiden af ​​enheden mod dig. Routeren skal tilsluttes og tændes under denne proces.

2.

Find sporet, der indeholder nulstillingsknappen på undersiden af ​​routeren. Det er en lille slot placeret på højre side, om halvvejs op. Indsæt et foldet metalpapirclips ind i spalten, indtil du møder modstand. Du vil høre routeren, hvis du har trykket på nulstillingsknappen korrekt.

3.

Fjern papirclipset og se LED-lysene på forsiden af ​​routeren. Lysene vil cykle gennem opstartsprocessen. Når opstartsprocessen er færdig, vil din router blive nulstillet til de oprindelige fabriksindstillinger.

4.

Start en webbrowser og naviger til dit routeradministrationspanel ved at indtaste '192.168. 1,254.' Standard brugernavn er 'admin', og standardadgangskoden er din router s serienummer.

Tips og advarsler

  • Nulstilling af Netopia router vil slette eventuelle konfigurationsændringer, du måtte have lavet. Du skal omkonfigurere routeren, efter at denne proces er gennemført.
  • Brugernavnet og adgangskoden, der sikrer din Netopia-router, er designet til at holde dit netværk sikkert. Din router er kun tilgængelig med det kodeord, du har angivet på din router. Hvis du har ændret fabriksindstillingerne på din Netopia-router, og du har glemt det kodeord, du har angivet, skal du nulstille routeren til fabriksindstilling for at få adgang til routeradministrationspanelet igen. Netopia giver en nulstillingsknap på routeren, og nulstillingen kan afsluttes om få sekunder.