Den bedste forberedelse til MCSA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Undersøgelse og tidsstyring

Kontroller, hvilken type eksamen du vil skrive. Der er to hovedformater, det faste og det adaptive. Den faste har 45 spørgsmål, mens den adaptive har 35. Adaptivet har ændrede spørgsmål baseret på de foregående spørgsmål og om du besvarede dem korrekt eller ej, mens de faste spørgsmål forbliver de samme som du går sammen.

Tidsstyring er afgørende ved forberedelsen. Når du har fundet ud af, hvilken type eksamen du har, skal du opdele din tid i overensstemmelse hermed og ikke udsætte dig for din undersøgelse. Lav en tidsplan for dig selv og hold dig til det. Der er mange artikler skrevet online, som du kan finde for at hjælpe dig med at vide, hvordan du planlægger din tid. Husk, at der kan være uventede forhindringer undervejs, så tag det i betragtning, når du skriver en tidsplan.

Gratis studievejledninger

Der findes studieguider online, som vil hjælpe dig med at forberede til eksamenerne (se Resources section). Der er dem, der er skrevet af erfarne personer, der enten har taget eksamenerne, har skrevet dem eller har arbejdet meget med dem.

Du skal ikke bare holde fast ved en studie guide, sortere gennem mange af dem for at se, hvad de alle har at tilbyde. Nogle vil være bedre end andre, ikke bare vælge de nemmeste. Disse studieguider er tilgængelige for næsten alle typer Microsoft-applikationer. Vælg derfor i overensstemmelse hermed.

Practice Tests

Når du har brugt flere studieguider, kan du også udnytte de praktiske tests, som også er gratis online (se Resources) . Der er mange af dem, sorteret efter forskellige Microsoft-applikationer; Jo mere du tager, desto bedre forberedt vil du være. Nogle gange vil studieguiderne og testene være placeret på de samme hjemmesider. Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA) er en certificeringstest, der er vigtig inden for forskellige uddannelsesområder. Denne test er ikke let og kræver en masse forberedelser; mange mennesker bestrider ikke eksamenen fordi de ikke forberedte sig korrekt. Der er nogle måder at forberede sig til denne test, der vil hjælpe dig med at få de, der passerer markeringer.