Sådan finder du ud af en persons webadresse online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en af ​​de mest populære og dominerende søgemaskiner. Indtast personens fulde navn i søgefeltet. Inkluderende deres mellemnavn og angiv, at de bor i, giver dig en bedre chance for at finde denne person online.

2.

Rul ned søgeresultaterne omhyggeligt for at gennemse alt, hvad der kommer på din computerskærm. Sørg for at finde den rigtige person. Det er sandsynligt, at der vil være tusinder til endda millioner af søgeresultater. Du skal bruge din egen knowhow til indsnævre denne søgning ned til en.

3.

Find ud af alle de sociale hjemmesider, som denne person er en del af. Du skal måske være medlem eller tilmelde dig site for at se det offentlige bibliotek af profiler. Se på billederne, der er indsendt på hans profil for at se om dette er den rigtige person.

4.

Kontroller for at se de senest opdaterede alle profiler og starter derfra. Folk poster webadresser i de indsendte informationsområder, som folk frivilligt udfylder. Der kan være en del, der siger 'personlig hjemmeside: -' eller 'min hjemmeside adresse: -' at y du kan finde ved at klikke på personlige oplysninger.

5.

Klik og naviger de websteder, du er rettet til. Nogle gange forbinder de dig bare med deres firmaprofiler eller yndlingswebsteder generelt. Du bliver nødt til at studere siden for at se, om det er deres personlige webside. Tjek faner som 'Om' eller 'Kontakt' fanen. Hvis det står at det er deres hjemmeside eller blog, har du fundet det, du leder efter.

6.

Gå tilbage til de sociale websider profiler for flere spor til hvis de selv har en webadresse til webadressen. Du skal muligvis bare sende dem eller besked dem på det tidspunkt og spørge dem direkte. Sørg for, at denne person kender dig og føler dig komfortabel med din henvendelse.

Tips og advarsler

  • Det er vigtigt ikke at chikanere eller stjæle folk, når du er på vej til at lede efter folks websites.
  • Online verden er fyldt med et stort hav af information. Internettet er som en database med gamle og aktuelle nyheder, interaktive spil og personlig information, alle gemt på forskellige typer søgemaskiner. Du kan finde næsten alt online, hvilket er teknisk set i det offentlige område. Det er moderat nemt at endda finde kontaktoplysninger, især en persons hjemmesideadresse (URL), på få minutter efter søgning.