Sådan tilslutter du en pc til en Mac via USB-port

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en Mac til pc, pc til Mac USB dataoverførselskabel. Du kan købe dette fra CoolDrives.com, og fra 2009 koster det kun 24,98 $.

2.

Slut de to computere. Du skal blot tage kablet og sætte den ene ende i Macs USB-port og den anden ende i pc'ens USB-port. Softwaredriverne er indbygget i kablet og installeres automatisk, så du behøver ikke at downloade noget på nogen computer.

3.

Flyt dine filer. Når kablerne er tilsluttet, vises pc'en som et computerikon på Mac Desktop. Du trækker bare de filer, du ønsker at overføre til pc'en, og slip dem på ikonet. På pc-siden kan du klikke på 'Denne computer' og der vil være et 'D' eller 'E' -drev på skærmen. Dette bliver Mac, og du kan bare flytte de filer, du vil overføre til det, til ikonet og slippe dem der. De begynder automatisk at overføre.

Har du nogensinde ønsket at flytte filer fra din pc til din Mac eller omvendt, men vidste ikke hvordan? Der er et par forskellige muligheder, f.eks. Ved at bruge et tavle og overføre filer frem og tilbage eller opbygge et netværk til begge Mac'er og pc'er, men langt det enkleste er at bruge USB-dataoverførselskabel og tilslutte det til begge maskiner.