Sådan chatter du på Live Messenger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det allerførste trin er stort set at downloade msn-programmet til din computer. Du kan gøre dette ved at google det på din computer ved at søge efter Windows Live Messenger download.

2.

Efter dette trin er det næste trin i princippet at tilmelde dig og registrere dig selv ligesom du gør, når du åbner et nyt e.mail. Når du er blevet registreret, skal du automatisk få og e.mail, og jeg anbefaler at du angiver Windows Live-ikonet på dit skrivebord.

3.

Det tredje trin er grundlæggende valgfrit, hvis du Ønsker du at starte med en webchat, skal du bruge en webkamera. Nogle computere har det installeret andre gør det ikke. Så dem, der ikke behøver at ved en web cam.

Chatter online er et af de mest populære ting i dag. Og bedst af alt er det ikke så svært at tilmelde dig og regne og begynde at chatte. En af de mest populære chattende seværdigheder er msn windows live. Dette er en god måde at chatte, fordi det er stort set din e. mail, og du kan tilføje din ven fra ud af landet og begynde at chatte. Nogle mennesker bruger dette syn for at spare penge, fordi i grunden msn kan lade dig lave en videochat, hvor du kan tale.