Sådan opdager du trådløse printere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til det trådløse netværk, der indeholder den printer, du vil bruge.

2.

Klik på startmenuen, og klik derefter på 'Kontrolpanel'

3.

I vinduet Kontrolpanel skal du klikke på ikonet 'Printere' for at åbne vinduet Printere og derefter klikke på 'Tilføj printer' for at åbne Klik på 'Tilføj' guiden, og klik på 'Næste'.

4.

Klik på indstillingen for at bruge en printer på et netværk og klik på 'Næste'.

p> 5.

Klik på 'Gennemse' radioindstillingen i det næste vindue og klik på 'Næste'. Dette giver en liste over alle enheder på det netværk, du er forbundet med.

6.

Vælg den printer, du leder efter. Hvis du vil tilslutte printeren til din computer, skal du klikke på 'Næste'. at installere den software, der er nødvendig for at oprette forbindelse til printeren. Ellers er din opgave færdig.

7.

Klik på 'Afslut' i det næste vindue, der vises.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlægger at bruge printeren som din hovedprinter, skal du gøre den til din standardprinter.
  • Du kan ikke bruge eller finde printeren, hvis du ikke er tilsluttet det samme netværk, som printeren er tændt på.
  • Normalt skal du for at bruge en printer være nødt til at forbinde den direkte til en computer, hvilket betød, at ingen anden computer kunne bruge den. Mange printere er ovenstående kabelforbundne forbindelser til computere, som f.eks. USB-, serielle eller parallelle porte, og læner sig i stedet mod trådløse printere, der forbinder til hele netværk via en router. Da printere er trådløse, kan du forbinde flere computere til netværket, og de kan igen kobles til printeren.