Sådan bruger du Fiddler til at indskrænke browsertrafik og fejlfinding af problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

- Download
Download nyeste version af fiddler fra http://www.fiddler2.com/Fiddler2/version.asp. Installer det. Det kan have brug for .net ramme. Accepter eventuelle downloads relateret til det.

2.

- Opsætning
De fleste af indstillingerne er korrekte, men der er få, som du måske vil tilpasse, inden du begynder at brug det. Se vedhæftet skærmbillede. (under Værktøjer u0026 gt; Fiddler indstillinger)
Lyt port standard er 8888. Hvis denne port er i brug af et andet program, skal du ændre det.
Aktiver indstillingerne for 'Capture https connection' , 'Decrypt https-trafik' og 'Ignorer servercertifikatfejl'.

3.

- Kør
Kør fiddler. Det integreres automatisk med Internet Explorer. (Det bliver en proxy). Begynd at surfe på internettet. Du skal se anmodningen / svaret i fiddler vinduet. Se vedlagte billede

4.

- Undersøg anmodningen og svaret
Klik på fanen 'Session inspector' i højre side. Denne rude har 2 dele, anmodningen og svaret. Klik på fanen 'Rå' under hvert af afsnittene. Du bør se rækkeformatet for anmodningen og svaret. Bemærk: Du skal muligvis klikke på u0026 quot; Svar er kodet ... dobbeltklik her for at transformere u0026 quot; advarselsmeddelelse for at dekryptere svaret. Se skærmbilledet.

5.

- Simuler statisk respons.
Brug autosvareren til at simulere en anden form for svar. For at bruge dette skal du forberede det forventede resultat for en bestemt anmodning. Se skærmbillede. Her er svaret til hulu.com en lokal tekstfil.

6.

- Simulere en anmodning
Brug Request-builder til at lave en enkeltstående forespørgsel. Du kan specificere overskrifterne individuelt og undersøge adfærd med forskellige anmodninger.

7.

- Behandle anmodning og svar i realtid.
Klik på Regler- u0026 gt; Brugerdefinerede regler og åbne et brugerdefineret regelscript. Du kan tilføje kode her for at manipulere anmodningen eller svaret. Du kan f.eks. Fjerne eller tilføje overskrifter. Du kan manipulere bestemte webadresser.
Se venligst nedenstående ressourceforbindelser for at lære mere om fiddlerfunktioner og fiddler script sprog

Fiddler er et gratis værktøj, der kan bruges til at opfange browser trafik og fejlfinding problemer. Følgende er trinene til at bruge det.