Sådan fjerner du din trådløse router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lav en hård nulstilling på din router ved at holde i nulstillingsknappen (mens den er tændt) i mindst 30 sekunder. Slip reset-knappen og sluk routeren. Hold nulstillingsknappen igen i 30 sekunder. Tænd derefter routeren.

2.

Tilslut kablerne 5-etherkablet mellem den trådløse router og din computer eller laptop. Sørg for, at kablet er tilsluttet en af ​​de almindelige porte på routeren og IKKE til WLAN eller uplink-porten.

3.

Indstil den kablede eteradapter til en IP Det er i samme undernet og gruppering som din IP-router. I mange tilfælde vil det være fantastisk at indstille det til 192.168.1.10. Men nogle routere arbejder i gruppen 192.168.10.1, i hvilket tilfælde skal du indstille din ip til 192.168.10.10.

4.

Tag stikket ud og slip til en kommando hurtig på din computer. Sørg for, at du kan pinge din router umiddelbart efter at du har tændt den. type ping 192.168.1.1 for eksempel. Sæt routeren i, og tryk straks på Enter. Hvis du får svar fra pingen, er du klar til at fjerne den trådløse router.

5.

Download og installer tftp og den korrekte firmware til din wifi router. Kør tftp-programmet og sørg for at indlæse den korrekte firmware. Sæt ip'en til din router i firmwaren og tag stikket ud af stikket. Du må ikke slå noget endnu.

6.

Tilslut din router og tryk straks på send. Du vil se, at tftp lægger den nye firmware på din trådløse router. Vent, indtil den er færdig, og giv den ca. 30 sekunder.

Din router er nu ubrudt!

Tips og advarsler

  • Hvis disse trin ikke virker, skal du bruge google til at lære hvordan at opbygge en jtag til din router.
  • En trådløs router betragtes som muret, når der er en dårlig firmware-flash, der forårsager, at routeren ikke længere starter. Normalt skyldes dette, at flash-RAM'en, også kendt som NVRAM, har beskadiget eller forkert firmware blinket til det. Det sender routeren til en standard panik-tilstand, og vil gøre routeren tilsyneladende ikke til at fungere.

    Dette gælder især for Broadcom-chipbaserede routere.