Sådan laver du en Link Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Byg en linkside på din hjemmeside. Du skal have en bestemt side kun for links til andre hjemmesider. Du skal kunne gøre dette på din hjemmeside skaber eller redaktør. Sæt links som din titelside.

2.

Find pålidelige websteder til at udveksle links med. Du ønsker kun at udveksle links med relaterede og kvalitetswebsteder. Kvalitetskoblinger er bedre end antallet af links.

3.

Gennemgå de websteder, der ønsker at udveksle links med dig. Hvis du bliver kontaktet via e-mail med en linkanmodning, skal du sørge for at se deres hjemmeside, før du placerer deres links på dit websted.

4.

Kommuniker med webstedsejer. Sørg for at få oplysninger om ejerens hjemmeside. Såsom, deres side rang, emne og hvad deres websted er relateret til. Sørg for at de er villige til at placere dit website-link på deres hjemmeside eller hjemmesider også.

5.

Kopier deres URL (fuld hjemmeside adresse), titel og beskrivelse til din hjemmeside s link side. Hvis du beslutter at deres hjemmeside er et godt websted at linke også, så kan du gå videre og skrive deres hjemmeside information på dit websted.

6.

Kontakt webstedsejeren Efter at have lagt deres hjemmesideoplysninger på din hjemmeside, skal du kontakte dem for at fortælle dem, at deres hjemmeside-link er live eller aktiv på din hjemmeside. I din email skal du give dem adressen til din links-side, så de kan bekræfte deres link er der.

7.

Bed dem om at placere dine hjemmesideoplysninger så hurtigt. Hold øje med, hvornår dit website-link er opslået og hvor. Du vil ikke placere en masse links på dit websted og ikke have dem placere dine oplysninger på deres websteder.

Tips og advarsler

  • Gode linkudvekslinger er en fantastisk måde at udsætte og reklamere for dit websted.
  • Pas på med hvor du linker til, det kan skade din sidestilling.
  • Hvis du er en hjemmeside ejer, vil du have brug for denne artikel, når du begynder at udveksle links. Linkudvekslinger er vigtige for din hjemmeside. De hjælper med at øge din hjemmeside sidestilling i søgemaskinens resultater. Da din hjemmeside vokser, kan andre websejere kontakte dig med en anmodning om at udveksle links.

    Hvis du er en nybegynder, finder du denne artikel meget hjælpsom. Det vil vise dig, hvordan du laver en linkudveksling, og med hvilke typer websites udveksler du links med.