Sådan oprettes en lille virksomhedsside med medlemsloginsider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en konto med et medlemskabswebsted såsom Authpro.com eller SentryLogin.com. Disse er tredjepartswebsteder, der giver dig mulighed for at integrere en specielt designet login-side på dit websted. Forvent at betale ca. $50 til $70 pr. År for abonnement på tjenesten.

2.

Opret siderne på din lille virksomheds hjemmeside. Medtag en hjemmeside, kontakt, om os, produkter og tjenester samt nyheds- og begivenheds sider. Tilføj også en privatlivspolitik og en vilkårsside side. Endelig skal du oprette en 'velkomst' eller en indgangsside, der bliver din destinationsside, når folk logger ind på dit medlemsområde.

3.

Log ind på din medlemskontos konto. Indtast webadressen til din destinationsside. Identificer også en logout-URL (hvor medlemmet ender, når han klikker 'logger ud'). Der kan være en guide til rådighed for at hjælpe dig gennem denne proces.

4.

Bestem, hvor meget du vil have det potentielle medlem til at betale for at starte en konto, hvis du har brug for en betaling. Indstil en engangsbetaling eller månedligt abonnementsgebyr. Tilføj din PayPal (kaldet 'Instant Payment Notification' eller IPN) eller købmandskontooplysninger, så du kan acceptere betalinger i stedet for et medlems login (brugernavn og adgangskode). Du kan også tillade brugerne at registrere gratis.

5.

Tilføj adgangskodebeskyttelseskoden, som vil blive leveret af medlemskabstjenesten, til overskrifterne på hver webside på din lille virksomhedsside, som du vil begrænse til registrerede brugere.

6.

Design dit medlemskabs login side. Du kan tilføje dit logo, ændre baggrunden for at være i overensstemmelse med virksomhedens farver og ændre tekst. Dette er det design, som medlemmerne vil se, når de registrerer, logger ind og administrerer kontoen.

7.

Kopier og indsæt webadressen for at registrere og logge på webstedet der findes i dit kontoadministrationsområde. Tilføj dette link til de offentlige sider på din lille virksomhedsside. Du kan f.eks. Oprette en grafik, der siger 'Tilmeld dig eller log ind her' for at blive placeret øverst på hver side af dit websted. Brugeren bliver taget til login og registreringsskærmen, som du har designet i det foregående trin.

Du kan tage din lille virksomhedsside til det næste niveau ved at sætte det op med et par medlemskabssider, der kræver, at brugeren logger ind for at få adgang. Disse sider er beskyttet med adgangskode, så brugernavn og adgangskode er nødvendige for adgang. Du kan enten give gratis adgang til siderne, som giver dig mulighed for at indsamle emailadresser og kontaktnavne, eller anmode om et gebyr. Nogle webprogrammerere vil opkræve hundredvis, endda tusindvis af dollars for at oprette medlemskabsloginsider til din virksomheds hjemmeside, men der er et par tredjepartstjenester, der giver dig mulighed for at gøre det samme for meget færre penge.