Sådan bruges husledninger til at foretage Ethernet-forbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken for din Ethernet-adapter på enheden i en computer nær dit hjems primære internetadgangspunkt - i nærheden af ​​dit kabel, DSL eller satellitmodem og din router.

/p>

2.

Plug den første power-line Ethernet-adapter til en elektrisk stikkontakt i nærheden af ​​internetadgangspunktet.

3.

Slut den ene ende af et patchkabel til adapteren, og den anden ende i Ethernet-porten på din computer.

4.

Start installationsrutinen for at konfigurere adapteren. Giv den et netværksnavn og en adgangskode.

5.

Tag stikket fra adapteren ud og tag stikket ud af stikkontakten.

6.

Tilslut den anden power-line-ethernetadapter til stikket, og sæt derefter i patchkablet.

7.

Gentag processen med at angive et kodeord og netværksnavn gennem installationssoftwaren på den anden adapter. Giv det samme netværksnavn og adgangskode.

8.

Træk den anden adapter ud og fjern patchkablet. Slut den første annonce apter tilbage og genindsæt patchkablet. Indsæt den anden ende af patchkablet i din router. Vedhæft et andet patchkabel fra routeren til din computer.

9.

Tag den anden adapter til det lokale, hvor den skal bruges. Sæt det i en stikkontakt.

10.

Sæt det andet adapter s patchkabel og sæt den anden ende i Ethernet-porten på den computer, du vil bruge i det rum .

Tips og advarsler

  • Ethernet-adaptere med strømforsyning har normalt en Ethernet-port. Du kan nemt udvide porte i fjerne rum ved at tilføje en 5- porten skifter til adapteren.
  • Du kan tilføje et trådløst adgangspunkt på fjernadapteren for at udvide det eksisterende trådløse netværk.
  • Andre ting end computere kan tilsluttes din nye netværk. Kabel- og satellitkasser, nogle nyere tv-apparater og adaptere til afspilning af musik på din stereo fra internettet er nogle få muligheder.
  • Hvis du er i en bygning med fælles ledninger, som f.eks. et lejligheds kompleks Vær sikker på at indstille netværksadgangskoderne, så personer med identisk udstyr kan ikke let komme ind i dit netværk.
  • Brug ikke en forlængerledning til adapterne, medmindre de er specifikt desi gnated som power-line Ethernet-kompatibel.
  • Trådløse forbindelser er populære for at bruge internettet fra et enkelt adgangspunkt i et hus. Men i nogle tilfælde kan trådløst ikke være den bedste løsning. Hvis du bor meget tæt på mange andre mennesker, kan flere trådløse enheder være i konflikt med hinanden og forårsage signalforringelse. Hvis du bor i et hus med lange afstande mellem internetadgangspunktet og dets ekstremiteter eller i et hjem med tykke vægge, kan trådløse løsninger heller ikke virke så godt som ønsket. En mulig løsning for disse scenarier er at bruge eksisterende husledninger til at lave Ethernet-forbindelser.