Sådan Wire Wall Plates u0026 Cat-5

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor du vil placere vægpladen. Hvis du bare udskifter vægplade og stik, skal du bruge den eksisterende boks.

2.

Tegn oversigten af ​​vægboksen på væggen, hvor du vil placere væggen boks. Brug den passende sav til at sætte et hul i væggen. Sørg for, at du ikke savner tæt på elektriske kasser for at undgå at skære andre ledninger.

Gipsvæg kan skæres med en barberkniv eller håndsav. Træ kræver en stærkere sav som en jigsave.

3.

Træk Cat-5-kablet gennem åbningen. Hvis du ikke kan se kablet, skal du trække kablet længere ind i væggen fra den oprindelige placering. Hvis du f.eks. Kører kablet fra et hul i anden sal gennem væggen i første sal, skal du trykke mere kabel gennem hullet i anden etage for at udvide kablets rækkevidde.

4.

Indsæt kassen. Skru kassen på plads med skruerne, der fulgte med kassen. Hvis kassen ikke ' Du må ikke have huller, der allerede er stanset i kassen, stans det perforerede hul i kassen for at trække dit kabel igennem. Du må muligvis bruge en barberkniv til at skære perforationerne.

5.

Brug trådstrimmeren til at fjerne ca. 1 tommer belægning fra Cat-5-kablet. Fjern de farvede ledninger og adskille dem.

6.

Placér RJ-45-stikket gennem vægpladen. Placer hver wire ende i den passende farvede slot i stikket. Brug stansværktøjet, der følger med stikket, til at trykke på ledningerne på plads. Skub stansen helt ned i stikket for at sikre, at ledningerne tilsluttes ordentligt.

7.

Monter stikket og vægpladen over vægkassen. Pladen skal passe flush til væggen. Skru vægpladen på plads.

Tips og advarsler

  • Medtag ca. 6 tommer mellem kasser for at tillade plads i tilfælde af at du skal skære og Hvis du ikke har skruen til at skrue ind, skal du bruge vægankre. Start skruen ind i væggen og hamre ankeret på plads. Du kan også bore et hul og Skru skruen i ankeret.
  • Test stikket, inden du skruer vægpladen på plads. Dette forhindrer at skrue vægpladen af ​​for at kontrollere ledninger.
  • Tilslutning af et Ethernet-netværk kræver, at du leder dine egne vægplader. Vægplader gør det muligt at køre Cat-5-kabel gennem vægge, undergulve og gennem lofter. Ved at bruge RJ-45-stik, kan du forbinde Cat-5-kabler fra din væg til computere, printere, routere og modemer. Kablede netværk er ikke udsat for de samme hindringer som trådløse netværk, såsom mikrobølger og metalobstruktioner. Denne vejledning forudsætter, at du allerede har kørt Cat-5-kablet gennem dine vægge.