Sådan bruges min telefonsvarer med uverse stemme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du logge ind på Uversecentral.com. Hvis du endnu ikke har brug for din AT u0026 T Yahoo e-mail-konto, skal du bruge disse oplysninger. Når du først tilmeldte dig med Uverse, var du sandsynligvis din e-mail-adresse, hvis du var en tidligere AT u0026 T-kunde. Det ville være SBCGLOBAL, eller att.net eller endda Bell South. Hvis du havde Cox-kabel eller sådan, skal du logge ind med dine nuværende AT u0026 T-oplysninger.

2.

Når du går til Uversecentral.att.com, skal du vil blive bedt om at underskrive eller logge ind. Indtastningsboksen vil blive mærket 'Bruger ID u0026 quot; og under det; u0026 Quot; adgangskode u0026 quot ;. Bruger-id er hele din e-mail-adresse som: johndoe@att.net, du skal også indsætte domænet. Indtast dit kodeord, og du skal være i Uverse-portalen. Mange tror, ​​at bruger-id er et tal eller noget andet. Det er ikke tilfældet.

Når du er logget ind, vælger du Understøttelse under Urugere, vælg Funktioner og tjenester, telefonsvarer, administrer telefonfunktioner. Du skal bruge at finde og slukke for 'Viderestilling' og 'Viderestilling af viderestilling'. Du skal klikke på Gem knappen, og nu skal dine meddelelser gå til din telefonsvarer.
Du kan også bruge en anden udbyder voice mail service, men det er en anden artikel.

Tips og advarsler

  • Du skal ikke bekymre dig om du ikke kan finde eller huske dit kodeord, du kan alle 1-800-288-2020 og siger teknisk support, de kan nulstille det til dig.
  • Din pin til din telefonsvarer er de sidste 6 cifre i dit kontonummer.
  • Du skal have din sikkerhedskode, et firecifret tal, for at nulstille noget af betydning.
  • VoIP; (Voice over Internet Protocol) fejer vores nation. Jeg tror snart, at vi kun har brug for en servicekilde til alle vores telekommunikationsbehov. Til sidst erstatter Fiber Optics de gamle kobberlinjer for en højere digital kvalitet til lyd / videooplevelse. En årsag blandt mange til at bruge Fiber er, at båndbredden ikke ændrer sig, når den øges eller falder som den gør med kobber. De fleste, der har det heldige at have AT u0026 T Uverse i deres område, vil stadig gerne bruge deres telefonsvarer i stedet for at ringe til den talepostlinie, der følger med Uverse VoIP-tjenesten