Sådan hoster du ASP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en mappe på IIS-serveren. Katalogets placering kan være overalt på harddisken. Bemærk hvor du opretter biblioteket for følgende trin.

2.

Klik på Windows Start-knappen og vælg ' Kontrolpanel. 'Dobbeltklik på' Administrationsopgaver '-mappen i Kontrolpanel. Dobbeltklik på ikonet IIS for at åbne IIS Management Console.

3.

Højreklik på ikonet mærket 'Standardwebsted' i venstre side af vinduet og vælg 'Nyt.' Vælg 'Virtual Directory' fra denne menu. Klik på knappen 'Næste' på velkomstskærmen.

4.

Indtast et venligt navn på ASP-webstedet. Dette kan være et hvilket som helst navn du vælger. De fleste administratorer navngiver hjemmesiden noget, der ligner domænenavnet. Klik på knappen 'Næste'.

5.

Indtast mappebanen til webstedskataloget. Dette er stien fra trin 1. Hvis du f.eks. Oprettede mappen 'C: \ mywebsite', er dette navn det, der indtastes i tekstfeltet Klik på knappen 'Næste'.

6.

Vælg 'Læs' og 'Kør s cripts 'fra listen over tilladelsesindstillinger. Klik på knappen 'Næste' og klik på 'Luk' på det endelige opsummeringsskærmbillede.

7.

Højreklik på den nye virtuelle mappe, der netop er oprettet på webserveren. Vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue. Klik på fanen 'ASP.NET' i dette vindue.

8.

Klik på knappen 'Rediger konfiguration'. Klik på knappen 'Tilføj' i afsnittet 'Programindstillinger' i egenskabsboksen. Når dette er gjort, skal du klikke på knappen 'OK' for at gemme indstillingerne.

9.

Upload dine ASP-sider til det bibliotek, du oprettede i trin et. Når det er færdigt, er du klar til at se ASP-siderne fra webserveren.

10.

Åbn en webbrowser og gp til placeringen af ​​ASP-webstedet. Hvis f.eks. Aliaset du oprettede i trin 4 var 'mywebsite', kan du se de hostede websider ved at indtaste 'http: // u0026 lt; servernavn u0026 gt; / mywebsite' hvor 'u0026 lt; servernavn u0026 gt;' er serverens computernavn. Dette kan også gøres på enhver anden computer på netværket for at se hjemmesiden.

Hosting ASP på en Windows-server kræver Internet Information Services (IIS). IIS er også installeret på desktopversioner af operativsystemet, som Vista og XP, men disse maskiner kan ikke håndtere trafik- og processorstammen for hosting websites. IIS på disse maskiner bruges til udvikling. For at være vært for ASP-applikationer skal du først have en server og en forbindelse til internettet. Hvis du har disse, så er hosting sider lige så nem som at konfigurere serveren og mappen til ASP processer.