Hvad er VPN-kontooplysninger?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Fordi VPN-netværk tillader brugere at oprette forbindelse til eksterne netværk, er de nemme måder at folk kan arbejde hjemmefra, mens de er tilsluttet et virksomhedsnetværk, forudsat at VPN-kontooplysningerne er indtastet korrekt.

Funktion

Funktionen af ​​VPN-kontooplysningerne er at tillade adgang via sikkerhedsblokkene. Sikkerhedsblokke er nødvendige for at forhindre skruppeløse hackere i at stjæle information.

Identifikation

Når du åbner et VPN-netværk, er den første anmodning VPN-kontooplysningerne. Indtast brugernavn og adgangskode, og brugeren vil få adgang til netværket, som om han var lokalt forbundet.

Funktioner

Der er to hoved VPN-kontooplysninger. Andre netværk kan kræve yderligere data, såsom en nøgle, der leveres af administratorerne, men for de fleste er der brug for et brugernavn og en adgangskode. En adgangskode kan have specifikke krav til længde, tegn og bestemte mængder tal og bogstaver.

Advarsel

Selvom en VPN-forbindelse betragtes som pålidelig og sikker, skal brugerne stadig tage sig af deres brugernavne og adgangskoder. De bør advares mod at skrive ned adgangskoder og give brugernavnet og adgangskoden til andre, da dette vil give den anden person adgang til det private netværk. Virtual Private Networking (VPN) er en metode, der bruges til sikkert at sende oplysninger fra et hjem eller en computer til en fjernplacering. VPN-konfigurationer krypterer oplysninger og begrænser de data, der sendes i kommunikationsstrømmen. VPN-forbindelser kræver, at en bruger indtaster et brugernavn og en adgangskode for at beskytte det interne netværk og verificere legitimationsoplysninger fra brugeren.