Sådan ændres Linksys Navn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn den webbaserede konfiguration til din router. Standardadressen er '192.168.1.1' for alle Linksys routere. Indtast det i din webbrowsers adresselinje, ligesom med enhver webadresse.

Hvis en anden opretter routeren for dig, kan de have ændret denne adresse, kontakt dem for at finde ud af. < /p>

2.

Skriv dit brugernavn og adgangskode. Hvis du aldrig har ændret indstillingerne, er standard et tomt brugernavn. Standardadgangskoden er 'admin' for alle Linksys-routere. < br />
Hvis en anden opretter routeren til dig, kan de have angivet adgangskoden og brugernavnet, kontakt dem for at finde ud af det.

Når du logger ind, vil du blive præsenteret med indstillingerne for din Linksys-router.

3.

Klik på fanen 'Trådløs' for at gå til de trådløse indstillinger.

4.

Skift navn på din router fra 'linksys' ved at skrive det nye navn i feltet 'SSID'. Ifølge Linksys 'hjemmeside skal det 'ændres til noget med både tal, bogstaver og intet mellemrum, må du ikke bruge en adresse eller et navn eller noget, der kan ... tillade nogen at spore placeringen.'

5.

Klik på knappen 'Gem indstillinger' for at anvende ændringen.

6.

Genkonfigurer alle computere og enheder, der bruger din trådløse forbindelse for at få adgang til netværket med sit nye navn.

Tips og advarsler

  • Nogle routere kræver, at du opretter forbindelse til dem via kablet Ethernet for at få adgang til Indstillinger. Hvis du ikke kan ændre indstillingerne over trådløs, skal du prøve at tilslutte routeren direkte.
  • Hvis du forlader din trådløse router, der hedder 'linksys', kan du opleve problemer, hvis du bor i et lejlighedskompleks eller et overfyldt kvarter --- din router har sandsynligvis vundet. Det er ikke den eneste med det navn inden for din bærbare computers rækkevidde. Den bedste måde at undgå dette på slags komplikation er at ændre navnet --- eller som det er teknisk kendt, SSID --- til noget andet end standard 'linksys'. Derefter vil du altid kunne fortælle hvilket trådløst netværk dit er.