Sådan øger du din WiFi-forbindelse på farten

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå tættere på WiFi-adgangspunktet, som du opretter forbindelse til. Jo længere væk du er fra dit trådløse adgangspunkt, og jo flere forhindringer der er i din måde, jo værre er dit signal sandsynligvis. Hvis du er på et hotel med WiFi, er der en god chance for at der er flere vægge mellem dit værelse og routeren, du forbinder. Ikke være bange for at spørge medarbejdere på hoteller, kaffebarer og andre virksomheder, hvor deres WiFi-adgangspunkter er placeret, så du kan sidde tæt på dem og få et godt signal.

2.

Installer nye drivere til dit trådløse adapterkort. Hvis dit trådløse adapterkort bruger gamle drivere, fungerer det muligvis ikke godt. Du kan som regel downloade nye driverversioner på webstedet til din netværkskorts fabrikant, så du bør kunne downloade nye drivere på farten, selvom det kan tage et stykke tid, hvis du bruger et svagt WiFi-signal. Når du har downloadet en ny driver, kør driverinstallationsfilen, klik på 'Next' flere gange for at starte installationen, og genstart derefter din computer.

3.

Forøg strømtegningen på netværksadapteren og øg Netværkssignalsøgnings aggressivitet. På nogle computere er det muligt at ændre mængden af ​​strøm til netværksadapteren og foretage andre ændringer, såsom at ændre aggressiviteten af ​​kortets indsats for at finde trådløse signaler. For Windows-pc'er skal du klikke på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Administrative værktøjer', 'Computerstyring', 'Enhedshåndtering', og find derefter dit trådløse kort på listen over enheder. højreklik på det og vælg 'egenskaber'. Klik på fanen 'Avanceret', 'sæt' Transmit Power 'til' Højeste ', sæt' Roaming aggressivitet 'til' Højeste 'og klik' OK '.

Tips og advarsler

  • Hvis du udskifter et gammelt trådløst netværkskort med en nyere, kan det forbedre de trådløse signaler.
  • Hvis du downloader nye netværksdrivere og oplever problemer, skal du genoplæse dine gamle drivere eller finde en anden driver til Brug. Dårlige drivere kan gøre computeren i stykker.
  • Trådløst netværk og offentlig WiFi adgang er blevet en stadig vigtigere del af computeren i de seneste år. Flere og flere virksomheder tilbyder gratis WiFi adgang til at imødekomme det voksende antal mennesker med WiFi-kompatible bærbare enheder som laptops og tablet pc'er. Hvis du forsøger at få adgang til et trådløst netværk væk fra hjemmet, men ikke har et godt signal, er der flere trin, du kan tage, der kan hjælpe med at forbedre dit signal.