Sådan opretter du forbindelse til et ad hoc-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn netværkstilslutninger fra kontrolpanelet, der åbnes via menuen Start.

2.

Vælg 'Trådløs netværksforbindelse' under Lan eller High-Speed ​​Internet-overskriften.

3.

Vælg 'Se ledige trådløse netværk.'

4.

Vælg Ad hoc-netværket fra listen over de tilgængelige tilgængelige netværk i vinduet Trådløst netværkstilslutning.

5.

Vælg 'Connect.' Indtast netværksnøglen, der bruges til opsætning af Ad-hoc-netværket. Hvis Ad-hoc-netværket blev oprettet for at give nøglen automatisk, skal du forlade feltet Netværksnøgle tomt. Det kan tage et øjeblik for computeren at oprette forbindelse. Du skal nu være forbundet til internettet via Ad-hoc-netværket.

Tips og advarsler

  • Afhængigt af den specifikke version af Windows, -up-skærmen kan mærkes lidt anderledes, men det er det samme grundlæggende koncept for tilslutning til ad hoc-netværket og levering af netværksnøglen.
  • Hopping på din nabos internetforbindelse, fordi du ikke vil at betale for dit eget internet er ikke meget nabo. Respekter andre mennesker Wi-Fi.
  • Ad-hoc er defineret som improviseret eller improviseret, og i teknologividen henviser den til at få adgang til internettet indirekte ved direkte at forbinde din computer trådløst til en anden computer, der er tilsluttet internettet. Det kan måske være lidt forvirrende, men processen med at forbinde din computer med et allerede etableret ad hoc-netværk er ret simpelt. Følg denne vejledning for at få din computer online.