Sådan Find en High Speed ​​Internet Provider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forskning

1.

Bestem, om der er ledig internetadgang i dit område. Spørg dine venner i nabolaget, hvis de bruger højhastighedsadgang til internettet og hvilken type de bruger. Du kan have mere end en mulighed for adgang, afhængigt af hvor du bor.

2.

Prøv de forskellige adgangsmetoder, dine venner og naboer har. Ved hjælp af en persons højhastighedstil internetadgang kan du finde ud af, hvilken type du har brug for.

3.

Bestem hastigheden af ​​hver af dine venner og naboer med deres forbindelse. Sammenlign denne hastighed med den hastighed du har brug for.

Noter det firma, hvorigennem dine venner og naboer har højhastighedsadgang til internettet.

Overvejelser

1.

Overvej hvilke funktioner der leveres af hver udbyder i din by. Du skal sandsynligvis have mindst to emailadresser til kontoen. Overvej at købe sikkerhedsfunktioner som spywarebeskyttelse og systemsikring fra Internetudbyderen, hvis du ikke allerede har disse programmer på din computer.

2.

Overvej muligheden for at oprette et hjemmenetværk. Mange internetleverandører med høj hastighed understøtter brugen af ​​flere computere på et kablet eller trådløst hjemmenetværk ved hjælp af kablet eller trådløs routerteknologi.

3.

Spørg hver internetudbyder Hvilken støtte ydes til abonnenterne. Mange højhastigheds-internetudbydere tilbyder flere metoder til teknisk support og reparationstjenester, mens nogle opkræver et månedligt gebyr for sådanne tjenester.

4.

Bestem den hastighed, du har brug for. Mange højhastigheds-internetudbydere giver flere forbindelseshastigheder, hvor hver hastighed er en fast månedlig sats. Du bør aldrig betale for mere fart end hvad du har brug for baseret på din brug, som e-mail, generel surfing, spil eller streaming af musik og video.

Højhastigheds internetadgang tillader næsten øjeblikkelig udveksling af information, såsom vejrrapporter, nyhedsbulletiner og holde kontakten med venner og familie. At vælge en højhastigheds internetudbyder er en nem proces, der kræver lidt tid og sammenligning, inden du vælger.