Sådan læses populære fiction novels online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en online e-bog forhandler. Sites som www.barnesandnoble.com og www.eReader.com specialiserer sig i at levere digitale versioner af populære fiction romaner.

2.

Søg efter navnet på en roman du vil downloade . Som et alternativ kan du også gennemse lister efter genre eller forfatter.

3.

Tilføj en e-bog, du vil købe til din elektroniske indkøbskurv.

p> 4.

Betal for dine køb og download e-bogfilerne til din computer.

5.

Åbn filerne på din computer. Det kan kræve at downloade et par gratis computerprogrammer afhængigt af formatet på e-bogen. Hvis din e-bog er i .PDF-filformat, skal du have Adobe Reader tilgængelig gratis på www.adobe.com. Hvis du har købt e-bøger fra Barnes u0026 amp; Ædle, at du har brug for deres e-boglæsers computersoftware tilgængelig på hovedsiden i deres e-bog butik.

Computeriserede versioner af populære fiction romaner kaldes e-bøger, kort for 'elektroniske bøger.' Du behøver ikke længere komme ind i bilen og køre til butikken (eller vent til FedEX eller UPS forsendelsen kommer frem i posten), når du vil deltage i den nyeste thriller af din favoritforfatter. Du kan hurtigt og nemt downloade en e-bog-version af næsten enhver titel og læse den på en elektronisk e-boglæser eller på din computer.