Sådan skjuler du den eksakte placering af en IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find åbne proxy-serverindstillinger

1.

Gå til webstedet Proxy Server Privacy for listen over tilgængelige åbne proxyservere (se Referencer).

2.

Rul ned og klik på linket 'Gratis proxyserverliste'.

3.

Find en hvilken som helst åben proxyserver IP-adresse og portnummer i kolonnen 'Anonym Proxy Server List'. For eksempel 221.120.211.2:8080. Den første del af denne streng, 221.120.211.2, er IP-adressen, og 8080 er portnummeret på den åbne proxyserver.

Konfiguration af en anonym proxyserver

1. < / p>

Åbn Internet Explorer-browseren, og klik derefter på 'Værktøjer' i øverste menulinje.

2.

Rul ned og klik på 'Internetindstillinger', og klik derefter på 'Forbindelser'

3.

Klik på 'LAN-indstillinger' for at åbne vinduet 'LAN-indstillinger'.

4.

Indtast IP-adressen på den åbne proxyserver (som beskrevet ovenfor) i feltet 'IP-adresse'.

5.

Skriv portnummeret for den åbne proxy server (som beskrevet ovenfor) i 'Port' boksen.

6.

Klik på 'OK' for at lukke 'LAN Settings' og klik derefter på 'OK' for at afslutte internettet Valg vindue. Nu kan du bruge en anonym proxyserver, når du surfer på internettet, den nøjagtige placering af din computers IP-adresse vil blive skjult, og du kan nyde dit privatliv online.

Tips og advarsler

  • Du kan f.eks. konfigurere en anonym proxyserverforbindelse med en hvilken som helst browser ved at få adgang til netværksindstillingerne. I Mozilla Firefox kan du f.eks. gå til Værktøjer - u0026 gt; Indstillinger - u0026 gt; Avanceret faneblad - u0026 gt; Netværksfane - u0026 gt; Indstillinger -> Manuel proxy-konfiguration.
  • En IP-adresse er et tildelt unikt sæt tal, der identificerer din computer på et bestemt netværk, mens du surfer på nettet. Du kan finde placeringen af ​​en bestemt bruger ved at identificere computerens IP-adresse, hvilket er et problem, hvis du ønsker at forblive anonym online eller hvis din IP-adresse er blokeret for adgang. Du kan dog bruge en anonym åben proxyserver, der giver en helt anden IP-adresse, når du tilslutter til et hvilket som helst websted. I et nøddeskal vil du forbinde til den åbne proxy server og derefter bruge sin IP-adresse, mens du holder skjult. Alt du skal gøre er at konfigurere din browser til forbindelse til proxyserveren.