Sådan får du gratis tv på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Hulu.com. Hvert show understøttes af reklame, hvilket betyder at du kun skal se et par korte annoncer under et hvilket som helst show du vælger, eller en lang annonce i starten. Visninger er tilgængelige fra alle de store udsendelsesnetværk og endda visse kabelkanaler.

2.

Gå til netværket, der flyver det show, du vil se. Netværk som ABC og Fox er begyndt at sætte fulde episoder af alle deres førsteklasses shows online lige få timer efter at de i starten flyede. Ved simpelthen at gå til deres hjemmeside kan du indhente eventuelle episoder, du savner og endda tjekke nye shows.

3.

Gå til YouTube. Netværk er også ved at lægge indhold fra deres fans 'yndlings shows på videodelingssiden. Indtast navnet på dit yndlingsprogram i søgefeltet på www.youtube.com og gennemse listen over videoer i resultaterne.

4.

Prøv iTunes Store. Udover at sælge musik og applikationer indeholder iTunes Store også fulde episoder af snesevis af populære shows. Mens de fleste af disse shows koster $1,99 en episode at downloade, har Apple ugentlige tilbud, når den gratis tilbyder bestemte episoder. Den ekstra side til denne metode er, at efter download kan du også synkronisere disse shows til din iPod.

Træt af at savne dine yndlings tv-shows? Hvis du har en internetforbindelse, kan du gå tilbage og nyde alle dine yndlingsafsnit gratis online på en række måder. Vigtigst er disse metoder lovlige - der er ingen krænkelse af ophavsret involveret.