Hvad er Netgear?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Netgear kom sammen som et 100\% ejet datterselskab af Bay Networks den 8. januar 1996. På det tidspunkt var Netgears fokus på at tilbyde boliger og små virksomheder optimale netværksløsninger. Bay Networks blev erhvervet af Nortel Networks NA Inc. i august 1998, men Netgear fortsatte med at forblive som et helejet datterselskab indtil marts 2000, da en tredjepart købte en del af sin bestand.

Tredjeparter købte et par mere dele af Netgear ejerbeholdningen i september 2000, og i februar 2002 solgte Nortel Networks det resterende lager. I dag fortsætter Netgear med at levere en række netværksløsninger til mennesker over hele verden.

Produkter til kunder

Netgears sortiment af forbrugerorienterede produkter omfatter routere og gateways, som distribuerer en internetforbindelse til tilsluttede computere, printere og andre enheder, der kan netværkes switches, som kan hjælpe dig med at administrere en internetforbindelse, der skal distribueres til et stort antal flere computere; og specialprodukter til mobiltelefon tjenester og digital telefon service. Netgear tilbyder også adgangspunkter, adaptere, strømledninger, kabler og et stort udvalg af andre netværkstilbehør.

Produkter til virksomheder og bredbåndsleverandører

Netgear har en hel række produkter, der er gearet til virksomheder, der har brug for magtfulde tilslutning og stærk sikkerhed. Deres forretningsprodukter er af samme art som de produkter, de tilbyder til forbrugerne, bortset fra at de er blevet forbedret og bygget til at håndtere den ydeevne, som virksomhederne kræver.

Udbydere af bredbåndstjenester vil også kunne Netgear leverer alle de netværkskrav, som de har brug for. Fra modemer til routere til switche og servere tilbyder Netgear en komplet serie af funktionalitetsprodukter, der annonceres som sikre, overkommelige og virksomhedsklasse.

Support < / h2> Du kan finde support til ethvert Netgear-produkt på Netgear.com. Klik på 'Support', og vælg derefter det underafsnit der bedst passer til dine behov. Eller indtast et modelnummer eller gennemse hele produktlisten for at finde den Nøjagtig du har brug for hjælp med. Du kan gennemse ofte stillede spørgsmål, søge manualer og download af software eller kontakte Netgears supportpersonale via e-mail eller telefon.

Hvor kan man købe Netgear-produkter

Netgear-produkter kan købes direkte fra Netgear.com. Amazon.com og Buy.com har også Netgear-produkter, og et udvalg af computer u0026 amp; computer tilbehør websteder også holde dem på lager. Walmart og andre større detailhandlere sælger også produkter fremstillet af Netgear. Netgear er et firma, der siden 1996 har produceret netværksprodukter. Deres produkter omfatter gateways, modemer, routere, trådløse routere og adaptere og specialprodukter til boliger, virksomheder og serviceudbydere. Netgear s er specialiseret i produkter, der er netværksløsninger til både forbrugere og virksomheder.