BitTorrent Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find gode torrenter

Hvis du downloader langsomme torrenter, bliver dine downloads langsomme. Selvfølgelig vil du finde torrents der har masser af aktivitet --- jo mere frø og jævnaldrende jo bedre --- men der er andre ting at kigge efter.

For eksempel kan det være meget nyttigt at have et godt forhold til frø til jævnaldrende. Torrenten med den mest aktivitet er nødvendigvis den hurtigste torrent for dig at downloade fra, hvis den torrent har langt flere kammerater end det gør frø --- mængde tæller, men det gør også kvaliteten. Der er en god chance for, at en torrent med fem frø og en peer downloades hurtigere end en anden torrent med 100 frø og 500 peers, så factoring i forholdet er en meget god ide.

Begræns uploadhastighed

Deling er En god ting, men for meget af en god ting kan virkelig bremse dig ned. Det er derfor, når du bruger BitTorrent, er det en god ide at begrænse din uploadrate. Der er mange årsager til dette. Den første er, at de fleste internetudbydere tilbyder meget højere downloadhastigheder end de uploader hastigheder --- hvilket betyder, at BitTorrent kan spiser hele din uploadkapacitet i en fart. En anden grund er, at brugen af ​​for meget af din uploadkapacitet kan gøre hele websurfingens træg, fordi computeren skal sende anmodninger, inden der kan hentes.

De fleste BitTorrent-klienter giver dig mulighed for at begrænse din uploadhastighed; Tæt dette i en rimelig pris for at undgå at bremse din computer for meget. Mens 30 mb / s er god tommelfingerregel for mange forbindelser, afhænger det af din internet service og din computer. Prøv lidt, før du begår en bestemt uploadgrænse.

Og husk: Fortsæt med at se din torrent, når din download er færdig, indtil dit upload / download-forhold når 1-1. Peer-to-peer fungerer kun, hvis folk er villige til at dele. BitTorrent er standard peer-to-peer-protokollen på internettet i dag, med millioner af brugere over hele verden. Men ved at bruge BitTorrent er det mere kompliceret end tidligere peer-to-peer-applikationer, så mange ved ikke hvordan man får mest ud af det. At opnå hurtigere downloads med BitTorrent er dog meget praktisk, hvis du holder nogle få få punkter i tankerne.