Sådan ser du streaming online tv fra et andet land med en proxyserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en proxyserver-tjeneste, der skal bruges. Hvis du har søgt efter en før du sandsynligvis kommer på tværs af en række 'gratis' proxyserver sites. Nogle af serverne på disse websteder arbejder i ringe grad for at browse websider, men for at forsøge at streame medier har jeg endnu ikke fundet en, der vil fungere.

Den bedste løsning er at bruge en betalt proxy service. Til dette eksempel bruger jeg XROXY.com. XROXY har mange ting, der går til det. De har en gratis 3-dages prøveversion, de er billige, de forstår fuldt ud, at du vil bruge deres service til at streame medier for god ydeevne, og de bruger PayPal, så du behøver ikke bekymre dig om at give nogen fremmed på anden side af planeten dine kreditkortoplysninger.

2.

På XROXYs websted skal du vælge 'Premium Proxy.' Vælg flag for det land, du vil have din proxyserver placeret i, ved at klikke på radioknappen ved siden af ​​flagget.

Vælg din u0026 quot; Abonnementsperiode u0026 quot; og 'Subscription Recurrence.' Indtast derefter din email adresse og tryk 'Tilmeld'.

Sørg for, at det land du vælger er det land, der er vært for de websites, du ønsker at få adgang til.

Brug ikke en falsk e-mail-adresse, ellers kan de ikke sende dig din proxy-serveradresse. Dette vil tage dig til PayPal, hvor du vil tjekke ud. Ved afslutningen af ​​kassen vil det give dig et brugernavn og en adgangskode til proxyen.

* Bemærk: Husk at skrive adgangskoden ned, da den ikke vil blive sendt til dig.

Hvis du vil afslutte dit abonnement, før din prøveperiode løber ud, skal du gå til din PayPal-konto for at annullere abonnementet. Der er ingen mulighed på XROXY-webstedet for at annullere.

3.

Kontroller din email. Du skal få en besked med din proxyservers adresse, portnummer, brugernavn og abonnements-id. Dit kodeord blev givet til dig under PayPal-kassen. Du skrev det ned, ikke?

4. < / p>

Konfigurer Firefox

Jeg starter med Firefox, fordi det er det nemmeste at konfigurere at bruge en proxy. Instruktionerne er næsten identiske til både pc og Mac.

På en pc i Firefox skal du gå til Værktøjer> Indstillinger> Netværk> Indstillinger.

For en Mac i Firefox skal du gå til Firefox> Indstillinger> Netværk> Indstillinger.

Klik på 'Manuel proxy-konfiguration' og indtast IP-adressen til din proxyserver i feltet 'HTTP Proxy' og porten i 'Port' -feltet.

Marker boksen, der siger 'Brug denne proxyserver til alle protokoller.' Klik på OK. Nu, næste gang du forsøger at oprette forbindelse til en webside, bliver det bedt om proxy-serverens brugernavn og adgangskode. Indtast i credentials XROXY gav dig, og du er færdig.

For senere at afbryde forbindelsen fra proxyen, kom bare tilbage til Netværksindstillinger og klik på 'Ingen proxy.'

5. < / p>

Konfigurer Internet Explorer

Gå til Værktøjer> Internetindstillinger> Forbindelser> LAN-indstillinger for at oprette en proxyserver i Internet Explorer.

Sørg for, at begge bokse til automatisk konfiguration er afkrydset.

Kontroller 'Brug en proxyserver til dit LAN.' Indtast proxyserverens IP og port i de relevante felter. Check 'Proxyserver for lokale adresser'. />
Klik på 'Avanceret'. Marker 'Brug den samme proxyserver for alle protokoller.'
Tryk 'OK' på alle vinduer. Næste gang du prøver at oprette forbindelse til en webside vil spørge dig om proxy server brugernavn og adgangskode. Indtast i credentials XROXY gav dig.

For senere at afbryde forbindelsen fra proxyen, kom bare tilbage til LAN Settings og fjern markeringen 'Brug en proxyserver til dit LAN. '

6.

Konfigurer Safari på en Mac

For at indstille op en proxyserver for en Mac, der skal bruges sammen med Safari, skal vi gå ind i Systemindstillinger.

Gå til Apple> Systemindstillinger> Vælg din netværksforbindelse (Lufthavn eller Indbygget Ethernet)> Klik på Konfigurer (eller Avanceret til Leopard)> Proxyer.

For Leopard er der endnu et skridt; ændre Konfigurer proxies til 'Manually.'

Vælg 'Web Proxy (HTTP)' og indtast proxyserverens IP-adresse og port. Tjek 'Proxyserver kræver kodeord' og indtast credentials XPROXY gav dig. Når du er færdig, klik på Anvend, og vælg derefter 'Secure Web Proxy (HTTPS)' og gentag processen.

For at fortryde Proxy Server-forbindelsen skal du komme helt tilbage her og fjerne markeringen af ​​Web Proxy og Secure Web Proxy.

Test din konfiguration ved at gå til Google.com og se om din browser mener, at du er i et andet land.
< br /> Hvis jeg f.eks. har en britisk proxyserver, når jeg går ind på google.com i min browser, vil den automatisk rute mig til google.co.uk i stedet.

8.

< p> Nu er du klar til at se nogle udenlandske online streaming tv. Hvis du har en britisk proxy, er BBC iPlayer og iTV favoritter. Hvis du er uden for USA og bruger en US Proxy, skal du tjekke Hulu, Netflix, AOL tv og mere!

Tips og advarsler

 • Sørg for at tjekke nogle af mine andre eHow-artikler til mere seje ting, du kan gøre med din pc, Mac eller iPhone.
 • Måske er du en borger i Det Forenede Kongerige, der er flyttet i udlandet, og du savner at holde op med dine yndlings tv-shows - eller måske er du bare en amerikaner, der er nysgerrig, hvad tv i et andet land er.

  Uanset grunden, hvis du nogensinde har forsøgt at gå til et streaming-tv-websted som iPlayer, iTV, Hulu eller Netflix, og du er i et andet land, bliver du mødt med en besked, der fortæller dig, at på grund af begrænsninger de kan ikke lade dig se noget. Bummer!

  Hvordan ved det det? Hvad sker der, at hjemmesiden ser på din offentlige IP-adresse og bruger den til at bestemme din placering. Hvis du undrer dig over, hvad din offentlige IP-adresse er, kan du gå til whatismyip.com, og det vil fortælle dig.

  Løsningen på dette problem er at bruge det, der kaldes en proxyserver. En proxy server er en separat computer, der fungerer som mellemmand mellem dig og de ressourcer, du forsøger at få adgang til. Du sender en anmodning til proxyserveren, hvorefter proxyserveren behandler anmodningen på dine vegne.

  Proxyservere bruges primært i virksomhedernes miljø til at filtrere netværkstrafik, men for at løse vores problem er vi afhængige af en karakteristik for brugen af ​​det, der måske ikke har fundet sted for dig endnu.

  Resursen (i dette tilfælde et websted) ser kun den offentlige IP-adresse på den computer, der foretager anmodningen: IP-adressen til proxyserveren, ikke din.

  Så forestill dig nu, om du var i Amerika og forbundet med en proxyserver i Storbritannien. Hvad ville der ske? Det ville se ud som om du var i Storbritannien! I denne artikel vil jeg give trin til, hvordan du finder en proxyservertjeneste og konfigurer din computer til at bruge den.