Netgear DG834GT trådløse problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

DG834GT hjælper med at strømline trådløse netværk ved at indarbejde et ADSL2 + modem (som bruges med DSL-forbindelse), så en enhed kan udføre to funktioner, nemlig et DSL-modem og en trådløs bredbåndsrouter. Ud over at levere standard Wi-Fi-funktioner indeholder DG834GT også en firewall, kabelforbundet LAN-switch, så de forbundne computere og printere kan medtages på samme netværk som de trådløse klienter.

Typer

Netgear s DG834GT (og andre lignende enheder) er modtagelige for mange problemer, men næsten alle falder under en af ​​følgende kategorier. Ingen trådløst signal. Bekræft, om det trådløse netværk er synligt på din computer; Windows-brugere kan se netværket ved at klikke på ikonet for trådløst netværk i systembakken eller ved at vælge Netværk under Kontrolpanel. Mac-brugere kan se netværket ved at klikke på det cirkelformede lufthavnikon i øverste højre hjørne af skærmen. />
Ingen internetforbindelse. Bekræft, at det rigtige brugernavn og adgangskode til din DSL-tjeneste er angivet på konfigurationssiden (som beskrevet i afsnittet Identifikation), og at Netgear DG834GT er korrekt forbundet til den telefonstik, der er forbundet med H din DSL-service.

Mistet trådløs adgangskode. En adgangskode forhindrer uautoriserede brugere i at oprette forbindelse til netværket; dog kan den lokaliseres ved hardwiring en computer til enheden og adgang til konfigurationssiden (som beskrevet i afsnittet Identifikation).

Mistet administratoradgangskode. Et tabt kodeord kræver, at du konfigurerer enheden igen, og en nulstilling til fabriksindstillingerne er påkrævet. For at nulstille DG834GT skal du bruge en pen til at trykke 'Reset' knappen på bagsiden i 45 sekunder, mens enheden er tændt. Derefter får du adgang til routeren som beskrevet i afsnittet Identifikation.

Identifikation

Standardnavnet trådløst netværk er 'netgear', og enhedens standard IP-adresse er 192.168.0.1. Indtastning af dette nummer i en webbrowser vil medføre routerens konfigurationsside. Standard brugernavn er 'admin' og standardadgangskode er 'adgangskode'. Hvis nogen af ​​disse er blevet ændret, kan du nulstille dem her.

Overvejelser

Kontakt din internetudbyder for at bekræfte, at problemet ikke har problemer med telefonens ledninger. Et hurtigt opkald til din internetudbyders helpdesk er en god ide, især inden du investerer nogen tid og kræfter på noget, der ikke er i din kontrol.

Expert Insight

I mange tilfælde kan en simpel genstart af DG834GT sammen med din computer på netværket løse problem. Bekræft, at du er tilsluttet det korrekte trådløse netværk, og at internetlyset på forsiden af ​​enheden lyser, hvilket vil indikere, om internetforbindelse er til stede. Netgear DG834GT er et netværksprodukt, der kombinerer et ADSL2 + -modem, 10/100 LAN-switch med 802.11g-trådløse funktioner. Senere introduceret DG834GT en af ​​mange trådløse produkter, der blev introduceret i årtusindets første årti, hvoraf de fleste kombinerer flere forskellige funktioner i en enhed. Selvom Netgear hæder for sine pålidelige produkter, er der nogle gange problemer, der opstår med denne enhed, hvilket kræver en fejlfinding.