Om Linkshare

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Linkshare har kun været i erhvervslivet siden 1996, men er vokset til at være et genkendeligt navn med tusindvis af partnere verden over. Deres innovative tilgang til at holde affilierede uddannede, informerede, uddannede og aktive med 'Linkshare University' og Linkshare blog har bidraget til deres fortsatte succes. Linkshare var et af de få virksomheder, der overlevede Dot Com Bubble i 2000.

Steder

Linkshare har fire kontorer i USA: New York, NY, Tampa, Fl, Chicago, IL og San Francisco, CA. Overseas, Linkshare har et kontor i Shanghai, Kina, samt London, England. New York City er hvor firmaet oprindeligt blev grundlagt i 1996.

Officers

De ledende medarbejdere i Linkshare omfatter: Hiroshi Mikitani, President u0026 amp; DIREKTØR; Yasuhiza Iida, medformand; Jonathan Levine, medformand; Mark Kirschner, Chief Marketing Officer; og Reginald Rasch, General Counsel, i USA. Internationale embedsmænd omfatter: Liane Dietrich, Linkshare Sales, UK; og Joe Sabatino, næstformand, Client Development, UK.

Marketing Approach

En todelt tilgang til opfyldelse af kundens salgsbehov gør Linkshare til et attraktivt marketingværktøj. Forvaltning af din virksomheds marketing indsats og udgivelsessystem er en del af de udbudte ydelser.

Denne tilgang gør det muligt for Linkshare at få en kompromisløs kontrol over deres udgiveres handlinger og sikre, at reklame opfylder virksomhedens specifikke krav. Hvis en kunde har en et program, der kræver ledninger, genereres i et incitamenterformat eller for at undgå anvendelse af sådanne reklamebureauer som 'Craigslist', som Linkshare kan levere.

Vækst

Linkshare viser et konsekvent vækstmønster på grund af deres konstant udvikling for at holde øje med konkurrencen.Hvis en affilieret med et andet firma har et værktøj, de elsker at bruge, har Linkshare det også. Linkshare har produkter som innovative widgets, der endnu ikke er tilgængelige fra konkurrencen.

En forpligtelse til Nye og innovative teknologier til deres datterselskaber og kundekunder holder Linkshare foran konkurrencen. Applikationer, der muliggør sporing af mobiltransaktioner, er en af ​​de nyere funktioner. Videosporing er en anden innovation, som kun Linkshare tilbyder. Dette firma virker dedikeret til at være den mest fleksible, adaptive og lydhørige virksomhed inden for affiliate og internet marketing.

Linkshare tager affiliate marketing industrien med storm. De har hentet sådanne prestigefyldte Fortune 500-klienter som AVON, JC Penney, iTunes, Macy's, FootLocker.com, Davids Cookies, McAfee og InfoUSA.com blandt mange andre. Linkshare er en interessant tilgang til markedsføring for web-baserede virksomheder, der oplever den økonomiske turbulens i dagens globale marked. Linkshare tilbyder at bringe besøgere, kundeemner og salg til virksomhederne alle sammen på en pay-for-resultat basis, samtidig med at man kombinerer kunst inden for søgning motor marketing, lead generation og affiliate marketing.