Fordelene ved VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Vedtagelsespriser

Vonage er måske den bedst kendte udbyder af VoIP med omkring 2,5 millioner kunder fra midten af ​​2009, men er formørket af Comcast, der praler af en VoIP-abonnentbase på mere end 7 millioner. Faktisk blev Comcast den tredje største udbyder af taletjeneste i USA i 2009.

Portabilitet

Blandt de mange fordele ved VoIP er evnen til at afhente din ATA-adapter (telefonforbindelse) og bringe den med Du tillader dit telefonnummer at gå hvor som helst du rejser, der har en passende bredbåndsforbindelse. T-Mobile s ubegrænsede HotSpot Calling-plan kombinerer evnen hos sin dual-mode-celle / Wi-Fi-telefon til at foretage VoIP-opkald, hvor et åbent Wi-Fi-hotspot er tilgængeligt.

Internationale opkald

De fleste af USA - og canadisk-baserede VoIP-udbydere bundle ubegrænset kalder i hele Nordamerika deres præmiepakker. Mange, inklusive Vonage, giver også gratis opkald til en udvalgt gruppe af europæiske lande uden ekstra omkostninger med de ekskluderede lande til rådighed til meget reducerede priser. h2> Omkostninger De fleste af de populære VoIP-udbydere har centreret deres ubegrænsede opkaldsplaner for privatkunder i $25 pr. måned i 2009. Blandt de billigste af de hurtige virksomheder er MagicJack, som giver ubegrænset opkald til omkring $40 for det første år, herunder omkostningerne ved sin hardware. Et andet års service er tilgængelig for omkring $20. Kundeservice og teknisk support er det, du kan forvente fra en lav pris, men VoIP-tjenesten virker og lydklarheden er svarende til mange andre telefontjenester, der overhovedet overgår cellulærkvaliteten.

Fremtiden

Med det dramatiske fald i telefontjenesteomkostningerne faldt så meget som det har i det sidste årti, at løbet om gratis service er begyndt. Google giver nu Google Voice, tidligere kendt som Grand Central. Med en lille opfindsomhed og en række tekniske dygtighed er det nu muligt at foretage og modtage opkald næsten overalt til nulpris. Inden for de næste mange år er det helt inden for rammerne af teknologi at levere taletjeneste som en forventet del af en bredbånds servicepakke. VoIP, et akronym for Voice over Internet Protocol, er trådt i mainstream i mange dele af verden. Da de fleste VoIP-udbydere tilbyder en 'alt hvad du kan spise' fjernvaretjeneste, behøver de fleste ikke at bekymre sig om telefonregningen varierende fra måned til måned. Flere VoIP-virksomheder tilbyder også internationale opkald til mange lande, som ikke er inkluderet som en del af deres premium-pakker eller til ekstremt lave pr. Minuts priser